«Πράσινες πολιτιστικές διαδρομές»

Διαδραστικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης

Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης σχετικά με την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού υλοποιεί και φέτος την δράση «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ».

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης σε συνεργασία με το WWF ΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην εν λόγω δράση και οργανώνει στο μεσαιωνικό γεφύρι του ποταμού Κομψάτου τρίωρο (3)  διαδραστικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών, με θέμα τη συνύπαρξη στην ευρύτερη περιοχή των Θρακικών Μετεώρων των σπάνιων αρπακτικών πτηνών με το ανθρώπινο στοιχείο ανά τους αιώνες.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής – Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Ημερομηνία εκδήλωσης: Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ώρα εκδήλωσης: 11:00 π.μ.

Σημείο συνάντησης: Μεσαιωνική γέφυρα Κομψάτου

Τηλέφωνο επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχών: 2531022411

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.