Κατάθεση στεφάνων

Ποιος είναι ο Διευθυντής και ποιας Υπηρεσίας που φωτογραφήθηκε σε δημόσια εκδήλωση;

Η φωτογραφία είναι από την κατάθεση στεφάνων που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο Κομοτηνής την Κυριακή (3/6) για τον εορτασμό της 77ης επετείου της Μάχης της Κρήτης.

Σε αυτήν διακρίνονται ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος και ένας ακόμα άγνωστος –σε εμάς- άντρας  τον οποίον είδαμε για πρώτη φορά σε δημόσια εκδήλωση στην Κομοτηνή.

Επειδή δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος και ποιον επίσημο φορέα εκπροσωπεί θα χαρούμε πολύ να μάθουμε το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα του ώστε να τον αναφέρουμε και αυτόν, μαζί με τους υπόλοιπους θεσμικούς, στα ρεπορτάζ.

(Πηγή φωτογραφίας: xronos.gr, 03.06.2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.