Στο Μοναστηράκι Φερών

Κεραυνός χτύπησε εν κινήσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου με επιβάτες

Απίστευτες σκηνές έζησαν επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα, όταν κατά τη διάρκεια καταιγίδας που επικρατούσε στην περιοχή, έπεσε κεραυνός με αποτέλεσμα το λεωφορείο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι Φερών. Ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα άμεσα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να βγουν σώοι.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, κλιμάκιο της οποίας έσβησε τη φωτιά. Το λεωφορείο ωστόσο καταστράφηκε.

Οι επιβάτες αναχώρησαν με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που έφτασε στο σημείο για τους προορισμούς τους, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε προσωρινά από τους αστυνομικούς.

Στο σημείο μετέβη και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Σταμάτης Ντούμπας, που έδωσε συγχαρητήρια στον οδηγό για την ψυχραιμία που επέδειξε και τη σωτήρια αντίδραση του.

«Ευτυχώς ο οδηγός με την ψυχραιμία, την εμπειρία και την γρήγορη αντίδραση του να ανοίξει τις πόρτες, συνέβαλλε ώστε οι επιβάτες να κατέβουν γρήγορα και να μην πάθει κανείς το παραμικρό. Ήδη ταξιδεύουν για τους προορισμούς τους με άλλο λεωφορείο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Μπορεί να καταστράφηκε απ’ την φωτιά το λεωφορείο, αλλά σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και όχι τα σίδερα και οι λαμαρίνες», τόνισε ο κ. Ντούμπας.

Πηγή: e-evros.gr, evros-news.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.