Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία

Το ευχαριστήριο του προέδρου του Σωματείου ΑμΕΑ Ροδόπης

Το δικό του ευχαριστώ σε όσους συνέδραμαν και παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης θέλησε να πει μέσω δημόσιας επιστολής ο κ. Τρύφωνας Καρούντζος.

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμΕΑ Ροδόπης στο ευχαριστήριο του μήνυμα σημειώνει αναλυτικά:

«Σαν Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε. Ροδόπης οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των 3 δομών ΕΣΑμεΑ, ΠΟΜΑμεΑ και Σωματείο Ροδόπης επίσης και όσους δεν παραβρέθηκαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμων που μας τίμησε με την παρουσία του, τον Περιφερειάρχη μας κ. Χ. Μέτιο που βοήθησε στην ομαλή και όχι μόνο διεξαγωγή των εγκαινίων, τον Δήμαρχο Γ. Πετρίδη πού η αρωγή του αποτελεί θέσφατο για τα άτομα με αναπηρία, την Τροχαία Κομοτηνής και τον διοικητή της  που βοήθησε στο μέγιστο για την ομαλή κίνηση των οχημάτων μπροστά από τα γραφεία μας και τέλος τα αδέρφια επιχειρηματίες Κωνσταντίνο και Τάσο Αυγερινό που δραστηριοποιούνται και στην περιοχή μας για την οικονομική βοήθεια προς τα Άτομα με Αναπηρία. Και τέλος τους δημοσιογράφους και τα Μ.Μ.Ε που επί διημέρου κάλυψαν όλες τις κινήσεις μας». 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.