Στην Αλεξανδρούπολη

Ο Μητσοτάκης έσκυψε να δέσει τα κορδόνια του μπροστά σε άγημα που στεκόταν προσοχή

Η σημερινή ημέρα του προέδρου της ΝΔ θα μπορούσε να εκδοθεί σε βιβλίο με τίτλο «Οι περιπέτειες του Κυριάκου Μητσοτάκη» ή «Το ταξίδι του Κυριάκου προς την Τουρκία».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος κατάφερε να ξεχάσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ενώ πήγαινε στην Τουρκία, χρέωσε την ευθύνη γι’ αυτό στη σύζυγο του και ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο Instagram λες κι έκανε κάτι για το οποίο πρέπει να αισθάνεται περήφανος, βίωσε νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη, ακόμα μια περιπέτεια όταν του λύθηκαν τα κορδόνια.

Σιγά το γεγονός θα πείτε και θα ‘χετε δίκιο. Ελάτε όμως που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να δέσει τα κορδόνια του μπροστά από ένα στρατιωτικό άγημα το οποίο στεκόταν προσοχή, ακουμπώντας το πόδι του πάνω σε έναν πάσσαλο κι όλα αυτά μπροστά σε φωτογράφους για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα κυκλοφορήσει η φωτογραφία.

Αφήστε που απ’ ό,τι μπορεί κανείς να παρατηρήσει από άλλη φωτογραφία, στην ίδια εκδήλωση για την επέτειο απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης, βρισκόταν μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μετά της φταίει της ΝΔ ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ που καθόταν με το πόδι απλωμένο πάνω στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη. Όχι βεβαίως πως επρόκειτο για σοβαρή συμπεριφορά από πλευράς του, εν πάση περιπτώσει όμως δεν ήταν και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καλό θα ήταν λοιπόν πριν ασκήσουν κριτική αλλού οι απανταχού κατ’ ευδημισμό φιλελεύθεροι να κοιτάζουν και λίγο τον καθρέφτη τους…

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.