Ψήφισαν 1.025 πολίτες

Νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης ο Γιάννης Βεζυργιαννίδης

Επικράτησε με 477 ψήφους έναντι 446 του Νίκου Χατζηκωνσταντίνου και αναλαμβάνει εκ νέου την προεδρία της ΝΟΔΕ για τα επόμενα δύο έτη

Σε θρίλερ εκτυλίχθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη οργάνων της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης με την διαδικασία να εκτυλίσσεται σε ντέρμπι μεταξύ του Γιάννη Βεζυργιαννίδη και του Νίκου Χατζηκωνσταντίνου.

Τελικά, νικητής των εκλογών με 477 ψήφους αναδείχθηκε ο Γιάννης Βεζυγιαρννίδης ο οποίος αναλαμβάνει εκ νέου την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης για τα επόμενα δύο έτη.

Για τη νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή πρώτη σε ψήφους αναδείχθηκε η Δήμητρα Τσιμπιρίδου ενώ τα λοιπά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο.

 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Δήμος Αρριανών:

Γιάννης Βεζυργιαννίδης: 29

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου: 6

Δήμος Ιάσμου:

Γιάννης Βεζυργιαννίδης: 48

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου: 91

Μιχάλης Κακουλίδης: 1

Δήμος Κομοτηνής:

Γιάννης Βεζυργιαννίδης: 315

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου: 218

Μιχάλης Κακουλίδης: 38

Δήμος Μαρώνειας – Σαπών:

Γιάννης Βεζυργιαννίδης: 85

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου: 131

Μιχάλης Κακουλίδης: 14

Σύνολο:

Γιάννης Βεζυργιαννίδης: 477

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου: 446

Μιχάλης Κακουλίδης: 53

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.