Ψήφισαν 1.025 πολίτες

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι εκλογές στη ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης

Ελαφρύ προβάδισμα του Νίκου Χατζηκωνσταντίνου έναντι του Γιάννη Βεζυργιαννίδη – Δείτε τα τελικά αποτελέσματα σε Ίασμο και Σάπες

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης με  τα πρώτα αποτελέσματα να «δείχνουν» ντέρμπι για την θέση του προέδρου μεταξύ του Μιχάλη Βεζυργιαννίδη και του Νίκου Χατζηκωνσταντίνου.

Συνολικά, στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη οργάνων στην τοπική ΝΟΔΕ ψήφισαν 1.025 πολίτες ενώ τα πρώτα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ίασμος:

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου 91 ψήφοι

Γιάννης Βεζυργιαννίδης 48 ψήφοι

Μιχάλης Κακουλίδης 1 ψήφος

Αρριανά:

Γιάννης Βεζυργιαννίδης 29 ψήφοι

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου 6 ψήφοι

Κομοτηνή:

Γιάννης Βεζυργιαννίδης: 315 ψήφοι

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου: 218 ψήφοι

Μιχάλης Κακουλίδης: 38 ψήφοι

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.