ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.260 Νεοδημοκράτες καλούνται να εκλέξουν τη νέα ΝΟΔΕ Ροδόπης

FoniRodopis

210 τα νέα μέλη και 650 οι επανεγγραφές – Οι χώροι διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών και η λίστα με όλους τους υποψηφίους

Την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη των οργάνων της τοπικής ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Στην περιοχή μας, όπως μας μεταφέρουν ανώτερα κομματικά στελέχη, περίπου 1.260 πολίτες έχουν ήδη εγγραφεί μέσω της κάρτας μέλους ενώ οι 210 εξ αυτών είναι νέα μέλη του κόμματος, πολίτες δηλαδή που δεν είχαν συμμετάσχει στις εκλογές του Οκτωβρίου 2016 και εγγράφονται σήμερα για πρώτη φορά στη ΝΔ.

Υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ροδόπης οι κ.κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, Μιχάλης Κακουλίδης και Νίκος Χατζηκωνσταντίνου.

Ιωάννης Βεζυργιαννίδης:

«Οι εσωκομματικές εκλογές τις 13ης Μαΐου, για την ανάδειξη των οργάνων της ΝΟΔΕ Ροδόπης αποτελούν μία ευκαιρία για να αναδειχτεί η δυναμική της Νέας Δημοκρατίας σε πανελλαδικό αλλά και τοπικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της παράταξής μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μεταμορφώνει το κόμμα μας σε ένα σύγχρονο, νέο, Ευρωπαϊκό κόμμα και αυτός θα πρέπει να είναι και ο στόχος της νέας ΝΟΔΕ που θα εκλεγεί την Κυριακή.

Στο νομό Ροδόπης, όπου η παράταξή μας δεν έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ο ρόλος των νέων οργάνων θα είναι σημαντικός καθώς θα πρέπει να αναδεικνύουν το πρόγραμμα, τις θέσεις, τις αρχές και την ιδεολογία της παράταξής μας, μακριά από παλαιοκομματικές νοοτροπίες. Ο τόπος μας, μέσα από ομαδική δουλειά, συνεννόηση και συνένωση δυνάμεων έχει την δυνατότητα να προσφέρει πολλές επιτυχίες στην παράταξή μας και αυτός θα είναι ο στόχος μου την επόμενη μέρα των εκλογών, εάν οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες με τιμήσουν με την ψήφο τους».

Μιχάλης Κακουλίδης:

«Στις 13 Μαΐου στις εσωτερικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ. Μοναδικός στόχος μου η ενωτική δράση για δυναμική εκπροσώπηση των μελών μας και των προβλημάτων αυτών στην κεντρική διοίκηση και απαίτηση για επίλυση όσον το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων».

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου:

«Την Κυριακή 13/5/18 ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ. Το κόμμα μας είναι η μόνη ελπίδα της χώρας, για να βγούμε από την κρίση. Ισχυρές ΝΟΔΕ θα το βοηθήσουν στον αγώνα του. Αν όμως με στηρίξετε την Κυριακή να ξέρετε ότι θα ζητήσω την βοήθειά σας, την συμμετοχή σας και μετά. Γιατί μόνο αν συμμετέχουμε όλοι μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Οι χώροι διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, για την ανάδειξη των οργάνων της ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης, που θα διεξαχθούν στις 13 Μαΐου 2018 είναι οι εξής:

Α. ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Στην αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ , στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Δημοκρατίας 1 (1ος όροφος).

Β. ΙΑΣΜΟΣ: Στα Κ.Ε.Π. του Δήμου Ιάσμου, Κολοκοτρώνη & Καραϊσκάκη.

Γ. ΣΑΠΕΣ: Στα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ Μαρωνείας – Σαπών, Παπαδήμα 74.

Δ. ΑΡΡΙΑΝΑ: Στα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ Αρριανών, στην Φιλύρα.

Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών είναι από τις 09.00 έως τις 19.00

Δείτε ΕΔΩ όλους τους υποψήφιους στις εκλογές για την ανάδειξη οργάνων της ΝΟΔΕ Ροδόπης

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD22 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE22 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ23 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ