ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος και η Αγορά Εργασίας

FoniRodopis

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Θράκης και Συνεργιών μεταξύ Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Σημαντική Επιστημονική Ημερίδα συνδιοργανώνει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μαζί με τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, στις 11 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (έναντι Ηρώου).

Θέμα της Ημερίδας είναι «Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος και η Αγορά Εργασίας».

Εκτός από τις τοπικές αρχές θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν η Διοίκηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου δια του Αντιπροέδρου Δρ. Μανώλη Μπετενιώτη και ο Πρύτανης καθηγητής Δρ.Κώστας Γουλιάμος, ο οποίος θα μιλήσει για «Το Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος και την Αγορά Εργασίας».

Τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του Δημοσίου Πανεπιστημίου θα αναλύσει ο Αν. Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και διευθυντής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Δρ. Μιχάλης Χρυσομάλλης.

Ο Κοσμήτορας της Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Επ. Καθηγητής Δρ. Κώστας Τσιμάρας θα αναλύσει τις προοπτικές των Νομικών σπουδών στον Ελληνόφωνο χώρο.

Τέλος ο Επίκ. Καθηγητής Νομικής και πρώην Υπουργός Παιδείας Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης θα παρουσιάσει μια καινοτόμο πρόταση, που υπερβαίνει το εμπόδιο του άρθρου 16 του Συντάγματος, για το «Μικτό Πανεπιστήμιο», δηλαδή μια πρωτότυπη συνεργασία (τύπου ΣΔΙΤ) Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Θράκης και Συνεργιών μεταξύ Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης η σύνδεση του Πανεπιστημίου με την Αγορά, όπως αυτή θεσμικά εκφράζεται μέσω των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Τέλος αυτή η Επιστημονική Ημερίδα αποτελεί την αρχή μιας προσπάθειας ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για τις δυνατότητες σπουδών ή μετεκπαίδευσης ή δια βίου Μάθησης, που προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αποσκοπώντας στην αποτελεσματικότερη και ταχύτερη ένταξη των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας. Τέτοιου είδους ενημερωτικές εκδηλώσεις θα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 εβδομάδα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ3 εβδομάδες πριν

Γραφείο συνοικεσίων «Ouzoun Group»

Γραφείο συνοικεσίων και γνωριμιών για γάμο. Αρχές μας, η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Nefeli market

Εσύ αξίζεις το καλύτερο - Άμεση εξυπηρέτηση κατ' οίκον

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 μήνα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ1 μήνα πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ1 μήνα πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ