Εσωκομματικές εκλογές

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου: «Με την συμμετοχή μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Το μήνυμα του υποψηφίου προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής

Την συμμετοχή όλων των μελών και φίλων της ΝΔ στα κομματικά δρώμενα αρχής γενομένης από τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 13 Μαΐου ζητάει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης κ. Νίκος Χατζηκωνσταντίνου.

Στο μήνυμα του που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Χατζηκωνσταντίνου αναφέρει:

«Την Κυριακή 13/5/18 ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ. Το κόμμα μας είναι η μόνη ελπίδα της χώρας, για να βγούμε από την κρίση. Ισχυρές ΝΟΔΕ θα το βοηθήσουν στον αγώνα του. Αν όμως με στηρίξετε την Κυριακή να ξέρετε ότι θα ζητήσω την βοήθειά σας, την συμμετοχή σας και μετά. Γιατί μόνο αν συμμετέχουμε όλοι μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.