Το απόγευμα η αποκατάσταση

Έσπασε κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΚ στην οδό Αδριανουπόλεως στην Κομοτηνή

Πρόβλημα με την υδροδότηση στο ανατολικό τμήμα της πόλης – Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης

Πρόβλημα με την υδροδότηση τους αντιμετωπίζουν εδώ και λίγες ώρες κάτοικοι σε περιοχές του ανατολικού τμήματος της Κομοτηνής καθώς έσπασε κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΚ επί της οδού Αδριανουπόλεως.

Οι εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων της δημοτικής επιχείρησης βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ η βλάβη, η οποία θεωρείται μεγάλη, αναμένεται να αποκατασταθεί το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚ, Στράτου Τσακιρίδη:

«Εδώ και μια περίπου μια ώρα υπάρχει σπάσιμο σε κεντρικό αγωγό νερού επί της οδού Αδριανουπόλεως και οι εργασίες της ΔΕΥΑΚ είναι σε εξέλιξη. Αγαπητοί συμπολίτες, υπάρχει το ενδεχόμενο στις βρύσες σας να έχετε θολό νερό ή και καθόλου. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ αυτή τη στιγμή είναι πάνω από το πρόβλημα και ελπίζουμε στην γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.