Έφτασε το βράδυ της Πέμπτης

Στην Αλεξανδρούπολη για ιδιωτική επίσκεψη ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντηθεί με τον κουμπάρο του και πρώην Υπουργό της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενώ  θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε διάφορες τοποθεσίες

Λίγο μετά τις 21:00 έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για ιδιωτική επίσκεψή του στη Θράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντηθεί με τον κουμπάρο του και πρώην Υπουργό της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενώ την Παρασκευή, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το δάσος της Δαδιάς, ενώ δεν αποκλείεται και η συνάντηση του με στελέχη της παράταξης, πάντα σε πολύ κλειστό κύκλο.

Ενδεικτικό του «ιδιωτικού» της επισκέψεως του πρώην Πρωθυπουργού το γεγονός ότι όχι μόνο δεν έκανε δηλώσεις κατά την άφιξή του στο «Δημόκριτος» αλλά αδιαφόρησε για την παρουσία των ΜΜΕ, επιβιβάστηκε σε τζιπ, και έφυγε.

Πηγή: evros24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.