ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Μιχαλολιάκος: «Είμαστε φασίστες, νεοναζί… στόχος μας να καταργήσουμε την Δημοκρατία»

FoniRodopis

«Στρατηγικός απώτερος στόχος είναι να πάρουμε την εξουσία, που σημαίνει να καταργήσουμε την Δημοκρατία – Εμείς δεν θα σας κουράσουμε να κάνουμε εκλογές, δεν χρειάζεται να κάνουμε εκλογές»

Βίντεο – ντοκουμέντο που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό -όχι μόνο στελεχών, αλλά και ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής- ότι δεν είναι νεοναζιστές και φασίστες

Πρόκειται για απόσπασμα του οπτικοακουστικού υλικού που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Νίκου Μιχαλολιάκου από το 2011 και το οποίο προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Είμαστε φασίστες, είμαστε νεοναζί, είμαστε ρατσιστές, δεν πιστεύουμε στη δημοκρατία. Θέλουμε να την καταλύσουμε» ακούγεται μεταξύ άλλων σε ορκωμοσία μελών, όπου δηλώνεται ότι θα κρεμάσουν αριστερούς και δεξιούς.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ο Μιχαλολιάκος και τα στελέχη του απευθύνουν ο ένας στον άλλον ναζιστικό χαιρετισμό.

Σε άλλο σημείο ο Μιχαλολιάκος αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα και ο τρόπος με τον οποίον μιλά για τους Εβραίους σοκάρει: «… Οι Εβραίοι τη γλιτώσανε, οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήραν το τρενάκι, πήγανε ταξιδάκι… ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές…. με ψηλές καμινάδες (γέλια) όπου απολάμβαναν -είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο- …. στο βάθος του στρατοπέδου υπήρχαν τα κτίρια με τις ψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές του εμπειρίες…».

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ