ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Άσκηση αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης στη Νυμφαία Κομοτηνής

FoniRodopis

Η Π.Ε.ΠΥ.Δ. Ανατ. Μακ. & Θράκης θα πραγματοποιήσει άσκηση με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ – ΠΥΡΟΣ 2018» όπου θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης (1000 – 1500 στρέμματα) στη δασική περιοχή Νυμφαίας

Την Τρίτη 8 Μαΐου στις 10:00 το πρωί στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο και προκειμένου να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση φορέων, η Π.Ε.ΠΥ.Δ. Ανατ. Μακ. & Θράκης θα πραγματοποιήσει άσκηση με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ – ΠΥΡΟΣ 2018»   όπου θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης (1000 – 1500 στρέμματα) στη δασική περιοχή Νυμφαίας του Δήμου Κομοτηνής, Π.Ε. Ροδόπης.

Η άσκηση θα αντιμετωπισθεί ως πραγματικό συμβάν δασικής πυρκαγιάς και θα ακολουθήσει όλα τα επιχειρησιακά στάδια μιας δασικής πυρκαγιάς που διαχειρίζεται το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στην άσκηση θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Π.Π. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και του Τμήματος Π.Π. της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δασικής Υπηρεσίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, του ΕΚΑΒ καθώς επίσης και Εθελοντικές Ομάδες, στο πλαίσιο της αποστολής των.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ