ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις κι… ο Δήμαρχος, στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου

fonirodopis.gr

Ούτε ένας εργαζόμενος δεν έδωσε το «παρών» – Για πρώτη φορά στα χρονικά δεν έγινε πορεία – «Πυρά» Λαφτσή κατά Πετρίδη, του μοναδικού συμπαραστάτη της διοίκησης Μαγαλιού

Την μέγιστη απαξίωση από τους εργαζόμενους της περιοχής γνώρισε ο άλλοτε κραταιός συνδικαλιστικός φορέας του Εργατικού Κέντρου κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στην Κομοτηνή.

Οι αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων να πραγματοποιήσουν ξεχωριστές συγκεντρώσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση της εργαζόμενης και συνδικαλίστριας Ρυίας Πατσατζή, φανέρωσαν την «γύμνια» της νυν Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής.

Χαρακτηριστικό αυτής είναι ότι στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς δεν έδωσε το «παρών» ούτε ένας εργαζόμενος ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής δεν πραγματοποίησε ούτε πορεία με τα λιγοστά μέλη της διοίκησης του, πέντε τον αριθμό, να καταφθάνουν απλά στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης για να καταθέσουν στεφάνι.

Μοναδικός συμπαραστάτης μιας διοίκησης που συμπεριφέρεται σαν στυγνός και άκαμπτος εργοδότης ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος παραβρέθηκε στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής και ελλείψει πορείας έφτασε στο Ηρώο με το μηχανάκι του ώστε να καταθέσει κι αυτός με τη σειρά του στεφάνι.

Την παρουσία Πετρίδη στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου κατέκρινε η επικεφαλής της παράταξης «Πολη…τική Ανατροπή», Ελένη Λαφτσή, η οποία μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δήλωσε:

«Γιατί κ. Δημαρχε; Στον φετινό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς ΟΛΟΙ γύρισαν την πλάτη στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου από πρωτοβάθμια σωματεία μέχρι την ΑΔΕΔΥ. Και είναι γνωστός σε όλους ο λόγος. Γιατί ΑΠΕΛΥΣΕ πρόσφατα εργαζόμενη συνδικαλίστρια! Όλοι εκτός από έναν. Τον ΔΗΜΑΡΧΟ Κομοτηνής, στο πρόσωπο του οποίου ο κ. Μαγαλιός φαίνεται ότι βρήκε έναν θερμό υποστηρικτή. ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ των αγώνων των εργαζομένων! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ