ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κακουλίδη για την κυβερνησιμότητα των βουλευτών της Ροδόπης

fonirodopis.gr

«Η αριστερά δεν έχει στην πολιτική λογική της  τον ‘’κολλητό υπουργό’’. Τρανότερο παράδειγμα αυτής της διαφορετικής λογικής είναι το νέο Νοσοκομείο της Κομοτηνής»

Αανακοίνωση στα όσα δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, Μιχάλης Κακουλίδης, για την μη κυβερνησιμότητα των βουλευτών της Ροδόπης εξέδωσε ο συντονιστής της Ν.Ε. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταμάτης Σακελλίων.

Ο κ. Σακελλίων αναφέρει ότι η αριστερά δεν έχει στην πολιτική λογική της  τον ‘’κολλητό υπουργό’’ ενώ τονίζει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν αόκνως για την περιοχή φέρνοντας ως παράδειγμα το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Η δήλωση του Σταμάτη Σακελλίων:

«Διάβασα με ενδιαφέρον ομολογώ την δήλωση του υποψήφιου προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης Μιχάλη Κακουλίδη για την μη κυβερνησιμότητα των βουλευτών της Ροδόπης. Εικάζω ότι θέλει να πει πως η περιοχή μας δεν έχει υπουργό στην κυβέρνηση. Να του θυμίσω απλώς ότι το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είχαν υπουργούς από την Ροδόπη αυτό δεν απέτρεψε την χρεοκοπία της χώρας. Να του επισημάνω επίσης πως ανεξαρτήτως της γεωγραφικής σύνθεσης της κυβέρνησης αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει σε λίγους μήνες την χώρα από τα μνημόνια που εσείς μας βάλατε.

Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ πως αυτού του είδους η αντιπολίτευση βοηθά τον τόπο. Για να μην ανησυχεί όμως ο κ. Κακουλίδης σπεύδω να τον ενημερώσω ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν αόκνως για την περιοχή όπως άλλωστε και το κόμμα. Γιατί η αριστερά δεν έχει στην πολιτική λογική της  τον ‘’κολλητό υπουργό’’. Τρανότερο παράδειγμα αυτής της διαφορετικής λογικής είναι το νέο Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Ο Ανδρέας Ξανθός υπουργός Υγείας είναι βουλευτής Ρεθύμνου αλλά το νοσοκομείο θα γίνει στην Κομοτηνή. Μπορεί να μας πει ο κ. Κακουλίδης γιατί οι δικοί του  Ροδοπίτες Υπουργοί, δεν το κατάφεραν;».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ