ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σλόγκαν πολιτικής φύσεως η απεικόνιση χορευτών Πυρρίχιου στη φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων!!!

FoniRodopis

Με απόφαση – «τραγέλαφο» απορρίφθηκε και η δεύτερη έφεση της ΠΑΕ Ποντίων για την χρησιμοποίηση της επετειακής φανέλας – Για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης ελέγχεται από τον Άρειο Πάγο ο δικαστής Σκουτέρης

Κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Ποντίων η απόφαση της έφεσης που κατέθεσε η ομάδα του Θρυλορίου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και αφορούσε τον μηδενισμό της σε παιχνίδι πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης με αντίπαλο τον Πανθρακικό λόγω χρησιμοποίησης της επετειακής φανέλας.

Στο σκεπτικό της υπ’ αριθμόν 69/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, το οποίο είναι σχεδόν παρόμοιο με αυτό της υπ’ αριθμόν 68/2017 απόφασης της ίδιας Επιτροπής, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «… με την υπόμνηση ενός ιστορικού αδιαμφισβήτητου και διεθνώς αναγνωρισμένου ιστορικού γεγονότος όπως είναι η γενοκτονία των Ποντίων, συνδεόμενης με την γεωγραφική περιοχή της Θράκης και τον θρησκευτικό συγκερασμό των κατοίκων της, το εκκαλούν σωματείο επιδιώκει να περάσει πολιτικά μηνύματα»!!!

Το τραγελαφικό φυσικά στο όλο σκεπτικό είναι ότι αποτυπώνεται σε αυτό ως «σλόγκαν πολιτικής φύσεως» και η απεικόνιση των χορευτών του Πυρρίχιου στο πίσω μέρος της φανέλας της ΠΑΕ Ποντίων ενώ η αναφορά στην απόφαση σε «αγώνα κυπέλλου» και όχι σε αγώνα πρωταθλήματος που είναι το ορθό φανερώνει ίσως και περίπτωση κακοδικίας.

Ελέγχεται για προσβολή του κύρους της δικαιοσύνης ο δικαστής Σκουτέρης

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη διενεργεί η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη.

Με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά, ο κ. Σκουτέρης ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης και θα παράσχει εξηγήσεις ανωμοτί. Μάλιστα, η κα .Μπιτζούνη προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ. Σκουτέρη και πήρε κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Για το λόγο αυτό κλήθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλης Κακουλίδης προκειμένου να καταθέσει στην Επιθεώρηση Δικαστηρίων για τις αποφάσεις που αφορούν την ομάδα του Θρυλορίου.

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 εβδομάδα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ1 εβδομάδα πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ