ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σλόγκαν πολιτικής φύσεως η απεικόνιση χορευτών Πυρρίχιου στη φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων!!!

FoniRodopis

Με απόφαση – «τραγέλαφο» απορρίφθηκε και η δεύτερη έφεση της ΠΑΕ Ποντίων για την χρησιμοποίηση της επετειακής φανέλας – Για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης ελέγχεται από τον Άρειο Πάγο ο δικαστής Σκουτέρης

Κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Ποντίων η απόφαση της έφεσης που κατέθεσε η ομάδα του Θρυλορίου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και αφορούσε τον μηδενισμό της σε παιχνίδι πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης με αντίπαλο τον Πανθρακικό λόγω χρησιμοποίησης της επετειακής φανέλας.

Στο σκεπτικό της υπ’ αριθμόν 69/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, το οποίο είναι σχεδόν παρόμοιο με αυτό της υπ’ αριθμόν 68/2017 απόφασης της ίδιας Επιτροπής, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «… με την υπόμνηση ενός ιστορικού αδιαμφισβήτητου και διεθνώς αναγνωρισμένου ιστορικού γεγονότος όπως είναι η γενοκτονία των Ποντίων, συνδεόμενης με την γεωγραφική περιοχή της Θράκης και τον θρησκευτικό συγκερασμό των κατοίκων της, το εκκαλούν σωματείο επιδιώκει να περάσει πολιτικά μηνύματα»!!!

Το τραγελαφικό φυσικά στο όλο σκεπτικό είναι ότι αποτυπώνεται σε αυτό ως «σλόγκαν πολιτικής φύσεως» και η απεικόνιση των χορευτών του Πυρρίχιου στο πίσω μέρος της φανέλας της ΠΑΕ Ποντίων ενώ η αναφορά στην απόφαση σε «αγώνα κυπέλλου» και όχι σε αγώνα πρωταθλήματος που είναι το ορθό φανερώνει ίσως και περίπτωση κακοδικίας.

Ελέγχεται για προσβολή του κύρους της δικαιοσύνης ο δικαστής Σκουτέρης

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη διενεργεί η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη.

Με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά, ο κ. Σκουτέρης ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης και θα παράσχει εξηγήσεις ανωμοτί. Μάλιστα, η κα .Μπιτζούνη προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ. Σκουτέρη και πήρε κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Για το λόγο αυτό κλήθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλης Κακουλίδης προκειμένου να καταθέσει στην Επιθεώρηση Δικαστηρίων για τις αποφάσεις που αφορούν την ομάδα του Θρυλορίου.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ