Με τριετή αναστολή

Σε 8 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ

Για τις δηλώσεις του στη Γλαύκη τον Αύγουστο του 2014 περί «δικαίωσης του Χίτλερ που έκανε σαπούνια τους Εβραίους»

Σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε την Τετάρτη (25/4) από το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ για τις δηλώσεις του στη Γλαύκη τον Αύγουστο του 2014 περί «δικαίωσης του Χίτλερ που έκανε σαπούνια τους Εβραίους».

Τον Αχμέτ Μετέ, ο οποίος δεν παρέστη στη δίκη, εκπροσώπησε ο δικηγόρος Αχμέτ Καρά ο οποίος στην υπεραστική του γραμμή υποστήριξε ότι ο ψευδομουφτής Ξάνθης δεν προκάλεσε προβλήματα με την ομιλία του και κυρίως ότι ζήτησε δημόσια συγγνώμη εκ των υστέρων για τα όσα είπε.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τις δηλώσεις εκείνες του Μετέ είχαν εκδώσει ανακοίνωση καταδίκης τόσο το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας όσο και το State Department των ΗΠΑ.

Ο εισαγγελέας της έδρας στην εισήγηση του πρότεινε την αθώωση του Αχμέτ Μετέ όμως το δικαστήριο απεφάνθη την καταδίκη του κατηγορούμενου.

Διαβάστε επίσης:

Αχμέτ Μετέ: Δικαιώθηκε ο Χίτλερ που έκανε σαπούνια τους Εβραίους!

Καταδικάζει το State Department τις αντισημιτικές δηλώσεις του Αχμέτ Μετέ

Πανικόβλητος ο ψευδομουφτής Ξάνθης ζητάει τώρα συγγνώμη από τους Εβραίους

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.