ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Μιχάλης Κακουλίδης: «Δεν έχω πίσω μου πολιτικούς πάτρωνες»

fonirodopis.gr

«Η σημερινή εικόνα της ΝΟΔΕ δεν είναι ευχάριστη. Ο κ. Βεζυργιαννίδης είτε αφέθηκε μόνος του από τους συνεργάτες του είτε δεν μπόρεσε να συσπειρώσει τον κόσμο δίπλα του»

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης ενόψει και των εσωκομματικών εκλογών που θα διενεργηθούν στις 13 Μαΐου κατέθεσε και επίσημα την Παρασκευή (27/4) ο Μιχάλης Κακουλίδης.

Ο κ. Κακουλίδης σχολιάζοντας σχετικά είπε πως ο ίδιος δεν έχει «πολιτικούς πάτρωνες από πίσω του» σε αντίθεση με τις άλλες υποψηφιότητες, έθεσε ως στόχο την κατάληψη δύο εδρών στην Ροδόπη στις επόμενες εκλογές ενώ τέλος, άσκησε κριτική και στον νυν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιάννη Βεζυργιαννίδη.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Κακουλίδης δήλωσε:

«Είναι ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα των μελών της ΝΔ και τους δίνεται η ευκαιρία στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές να δώσουν την ψήφο τους, το έρεισμα και την δύναμη που χρειάζεται η παράταξη για να μπορέσει να επανοργανωθεί σε όλους τους τομείς ειδικά στο νομό Ροδόπης στον οποίον απουσιάζει η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές οι οποίες πιστεύουμε ότι θα γίνουν πολύ σύντομα.

Ο στόχος της δικιάς μου υποψηφιότητας είναι πολιτικός, δεν έχω πίσω μου πολιτικούς ‘’πάτρωνες’’. Στόχος μου είναι να σηκώσω τους απλούς οπαδούς της παράταξης οι οποίοι έχουν αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τα κομματικά δρώμενα και με τον σεβασμό που πρέπει να έχει η παράταξη απέναντι τους να έρθουν και να αναλάβει ο καθένας ένα κομμάτι ευθύνης για να μπορέσουμε να γίνουμε πρώτο κόμμα στο νομό Ροδόπης και να εκλέξουμε δύο βουλευτές.

Η σημερινή εικόνα της ΝΟΔΕ δεν είναι ευχάριστη και καλή. Πιστεύω ότι ο κ. Βεζυργιαννίδης είτε αφέθηκε μόνος του από τους συνεργάτες του είτε δεν μπόρεσε να συσπειρώσει τον κόσμο του δίπλα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντα που έχει κάθε νομαρχιακή οργάνωση».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ