ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τρώγλη θυμίζουν τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Αποτσίγαρα και χαρτιά στο πάτωμα, σακούλες με σκουπίδια, σπασμένοι τοίχοι, βρώμικα τασάκια και ετοιμόρροπα έπιπλα

Εικόνες εγκατάλειψης στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης κατήγγειλαν Νεοδημοκράτες τον Μάρτιο στη «Φωνή της Ροδόπης» με το δημοσίευμα τότε να δημιουργεί αίσθηση σε αρκετούς φίλους και όχι μόνο της «γαλάζιας» παράταξης.

Τα γραφεία, τα οποία ήταν κλειστά για αρκετό διάστημα εξαιτίας κομμένου ρεύματος λόγω οφειλών στη ΔΕΗ άνοιξαν πρόσφατα ενόψει και των εσωκομματικών εκλογών που πρόκειται να διενεργηθούν στις 13 Μαΐου.

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος Μιχάλης Κακουλίδης παραβρεθήκαμε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης και η κατάσταση που αντικρίσαμε ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική.

Το ρολόι της ΔΕΗ των γραφείων της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης με το αυτοκόλλητο της διακοπής ρεύματος. Η οφειλή έναντι της ΔΕΗ ρυθμίστηκε πρόσφατα και το ρεύμα επανασυνδέθηκε ενόψει και των εσωκομματικών εκλογών

Σπασμένοι τοίχοι, ετοιμόρροπα έπιπλα, σακούλες με σκουπίδια, αποτσίγαρα και χαρτιά πεταμένα στο πάτωμα και ένα συνολικό σκηνικό ακαταστασίας παρέπεμπαν περισσότερο σε κάποια τρώγλη παρά σε γραφεία κόμματος που διεκδικεί την εξουσία με το επιχείρημα ότι «θα βάλει τάξη» στη χώρα.

Εκτός από την οφειλή στη ΔΕΗ η οποία ρυθμίστηκε και το ρεύμα επανασυνδέθηκε, οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για απλήρωτα ενοίκια ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ που χρωστάει η νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ προς την Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής που είναι και ο ιδιοκτήτης των γραφείων.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ