Στα γραφεία της Μητρόπολης

Τον Μητροπολίτη Παντελεήμων επισκέφθηκε ο νέος Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής

Θα επισκεφθεί άραγε στα πλαίσια των εθιμοτυπικών αυτών συναντήσεων και τον Μουφτή Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή;

Τις εθιμοτυπικές συναντήσεις με φορείς της περιοχής συνεχίζει ο νέος Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή.

Μετά τη συνάντηση με τους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη αλλά και τον ψευδομουφτή Κομοτηνής κ. Ιμπραήμ Σερήφ ο Τούρκος Πρόξενος κ. Μουράτ Ομέρογλου επισκέφθηκε την Πέμπτη (12/4) στα γραφεία της Μητρόπολης τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιότατος αφού καλωσόρισε τον επισκέπτη του, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του ενώ ο Τούρκος Πρόξενος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την υποδοχή και ευχήθηκε αναλόγως.

Άραγε ο κ. Μουράτ Ομέρογλου στα πλαίσια των εθιμοτυπικών αυτών συναντήσεων θα επισκεφθεί και τον Μουφτή Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή ή θα απαξιώσει και αυτός όπως και οι προκάτοχοι του τον επίσημο θρησκευτικό ηγέτη των μουσουλμάνων της περιοχής;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.