ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης θα διεκδικήσει ο Μιχάλης Κακουλίδης

fonirodopis.gr

Απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα ιστορικά στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης στην περιοχή που σήμερα είναι αδρανοποιημένα

Την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης στις εσωκομματικές εκλογές που θα διενεργηθούν τον Μάιο φαίνεται πως έλαβε ο Μιχάλης Κακουλίδης.

Η απόφαση αυτή όπως πληροφορούμαστε προέκυψε ύστερα από πιέσεις που δέχτηκε ο ίδιος από παλιά στελέχη της παράταξης τα οποία εμφανίζονται απογοητευμένα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τοπική οργάνωση της ΝΔ.

Ο κ. Κακουλίδης, ο οποίος αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει και επίσημα τις προθέσεις του μέσω συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ, απευθύνει ήδη κάλεσμα συστράτευσης σε όλα τα ιστορικά στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης στην περιοχή που σήμερα είναι αδρανοποιημένα για τους δικούς τους λόγους.

Με κάτι παραπάνω από σίγουρη πλέον την υποψηφιότητα Κακουλίδη ο οποίος ανήκει στην «μητσοτακική πλευρά» της παράταξης και με δεδηλωμένη την πρόθεση του νυν προέδρου Γιάννη Βεζυργιαννίδη, ο οποίος είχε στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία οι εκλογές στην τοπική οργάνωση της ΝΔ αποκτούν ξαφνικά ενδιαφέρον.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ