Στις εκλογές του Μαΐου

Την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης θα διεκδικήσει ο Μιχάλης Κακουλίδης

Απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα ιστορικά στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης στην περιοχή που σήμερα είναι αδρανοποιημένα

Την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης στις εσωκομματικές εκλογές που θα διενεργηθούν τον Μάιο φαίνεται πως έλαβε ο Μιχάλης Κακουλίδης.

Η απόφαση αυτή όπως πληροφορούμαστε προέκυψε ύστερα από πιέσεις που δέχτηκε ο ίδιος από παλιά στελέχη της παράταξης τα οποία εμφανίζονται απογοητευμένα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τοπική οργάνωση της ΝΔ.

Ο κ. Κακουλίδης, ο οποίος αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει και επίσημα τις προθέσεις του μέσω συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ, απευθύνει ήδη κάλεσμα συστράτευσης σε όλα τα ιστορικά στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης στην περιοχή που σήμερα είναι αδρανοποιημένα για τους δικούς τους λόγους.

Με κάτι παραπάνω από σίγουρη πλέον την υποψηφιότητα Κακουλίδη ο οποίος ανήκει στην «μητσοτακική πλευρά» της παράταξης και με δεδηλωμένη την πρόθεση του νυν προέδρου Γιάννη Βεζυργιαννίδη, ο οποίος είχε στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία οι εκλογές στην τοπική οργάνωση της ΝΔ αποκτούν ξαφνικά ενδιαφέρον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.