Έκκληση Δήμου Κομοτηνής

«Εφαρμόστε τον κανονισμό καθαριότητας μέχρι να αποκτήσουμε προσωπικό»

«Να πετούν τα απορρίμματα με λογική συχνότητα, πάντα δεμένα σε σακούλες και να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα κ.λ.π χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την υπηρεσία»

Έκκληση στους δημότες να εφαρμόσουν τον κανονισμό καθαριότητας απευθύνει ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης μέχρις ότου ανακτήσει το προσωπικό της η υπηρεσία και αναλάβουν εργασία οι επιτυχόντες του σχετικού διαγωνισμού.

Η ανακοίνωση του Δήμου Κομοτηνής:

«O Δήμος Κομοτηνής μέσω της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, απευθύνει έκκληση στους Δημότες της πόλης, να εφαρμόζουν τον κανονισμό καθαριότητας, μέχρις ότου ανακτήσει το προσωπικό της η υπηρεσία και αναλάβουν εργασία οι επιτυχόντες του σχετικού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, γίνεται έκκληση στους πολίτες, να πετούν τα απορρίμματα με λογική συχνότητα, πάντα δεμένα σε σακούλες και να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα κ.λ.π χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την υπηρεσία.

 Οι πολίτες, θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2531022810 για να διευθετήσουν οποιοδήποτε σχετικό με την καθαριότητα πρόβλημα και είμαστε σίγουροι, ότι από κοινού, θα κρατήσουμε τον Δήμο μας καθαρό, όπως αρμόζει σε μία πολιτισμένη κοινωνία.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την βοήθεια».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.