Έργο ύψους 850.000€

Σύνδεση των πανεπιστημιουπόλεων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου με το δίκτυο φυσικού αερίου

Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να εξοικονομήσει με την ολοκλήρωσή της πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το προσεχές διάστημα πρόκειται να ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. της περιόδου 2014-2020, το έργο της διασύνδεσης των πανεπιστημιουπόλεων του Δ.Π.Θ. σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, με το δίκτυο του φυσικού αερίου.

Το έργο της διασύνδεσης των πανεπιστημιουπόλεων και της ένταξής του στο επιχειρησιακό πρόγραμμα, εκτιμώμενης δαπάνης περίπου 850.000€, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των αρμόδιων φορέων (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, ΔΕΣΦΑ Α.Ε., ΔΕΔΑ Α.Ε.) και του Δ.Π.Θ.

Σημειώνεται ότι το κόστος μελέτης και κατασκευής του εσωτερικού δικτύου των πανεπιστημιουπόλεων δεν περιλαμβάνεται στον προαναφερόμενο προϋπολογισμό.

Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να εξοικονομήσει με την ολοκλήρωσή της πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος κάθε χρόνο, που θα είναι διαθέσιμα σε άλλες δράσεις του Πανεπιστημίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.