Από την Δευτέρα το πρωί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Αλλάζουμε τα δεδομένα στην τοπική ενημέρωση – Το πρώτο free press έντυπο της περιοχής είναι γεγονός

Τα δεδομένα στον έντυπο τοπικό Τύπο αλλάζει η «Φωνή της Ροδόπης» η οποία πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στην ενημέρωση.

Στην εποχή του διαδικτύου και της γρήγορης, άμεσης και ελεύθερης μετάδοσης της πληροφορίας και της είδησης, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού αλλά κυρίως, στην επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη του επαγγελματία για προβολή.

Η «Φωνή της Ροδόπης» έγινε free press και κυκλοφόρησε την Δευτέρα (2/4) το πρωί δωρεάν στην κεντρική αγορά της Κομοτηνής. Με λιγότερες σελίδες και δίνοντας έμφαση στα κεντρικά θέματα της εβδομάδας στόχος μας είναι να καλύψουμε σταδιακά όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές όχι μόνο στην πόλη της Κομοτηνής αλλά και σε όλη τη Ροδόπη με τη διανομή της εφημερίδας σε μεγάλους οικισμούς.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.