Εθιμοτυπική επίσκεψη

Τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής υποδέχτηκε στο πολιτικό του γραφείο ο Ιλχάν Αχμέτ

Συνομίλησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν την περιοχή – Ευχές για μια παραγωγική θητεία προς όφελος της βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων

Ο βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ιλχάν Αχμέτ, δέχτηκε την Δευτέρα (2/4) στο πολιτικό του γραφείο τον γενικό πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, Μουράτ Ομέρογλου, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο τελευταίος με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν το σύνολο των συνεργατών του βουλευτή Ροδόπης.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Τούρκο πρόξενο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν την περιοχή, απευθύνοντας παράλληλα ευχές προς τον κ. Ομέρογλου για μια καλή και παραγωγική θητεία προς όφελος της βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, στο πλαίσιο των θεσμικών του αρμοδιοτήτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.