Την Μεγάλη Εβδομάδα

Το πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών στο παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Το Μεγάλο Σάββατο στις 20:30 η Ακολουθία της Αναστάσεως από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας που θα πραγματοποιηθούν στο παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12:00μμ : Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 11:30πμ : Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13:00μμ : Ακολουθία της Αποκαθήλωσης και Περιφορά Επιταφίου στους χώρους του Νοσοκομείου

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20:30μμ : Ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα

Στο ανωτέρω Πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδος μπορούν να συμμετάσχουν πέραν από τους εργαζόμενους, τους συνοδούς και τους ασθενείς του Νοσοκομείου και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.