ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

NEWSLETTER

Βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια δώρισε στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου η Φελίνα Καζάκου

fonirodopis.gr

Εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα του σχολείου, της επέκτασης των σχολικών αιθουσών και την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «Εμείς ..η Πόλη» κα Φελίνα Καζάκου παρέστη στη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου.

Προσκεκλημένη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, συνοδευόμενη από τον Κο Πολυτσάκη Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και την κα Μπαχτσεβάνη μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κομοτηνής επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κοσμίου.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση παρέστη η Σχολική Σύμβουλος  Μακρα Ρ., η Διευθύντρια και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του σχολείου, η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η κα Καζάκου παρακολούθησε μαζί με τους μαθητές την  παρουσίαση του βιβλίου της κας Α. Δελέγκου και ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η δωρεά εκ μέρους της κα Καζάκου δεκάδων τόμων βιβλίων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου. Η υποδοχή των παιδιών θερμή και συγκινητική με πολλές εκπλήξεις και χειροποίητες κατασκευές, δωράκια των παιδιών.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα του σχολείου, της επέκτασης των σχολικών αιθουσών και την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο Νηπιαγωγείο του Κοσμίου όπου τα παιδιά επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ