ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

NEWSLETTER

Α.Σ.Π.: «Περιμένουμε την άμεση επαναπρόσληψη της συνδικαλίστριας Ρυίας Πατσατζή»

fonirodopis.gr

«Καλούμε τον Πρόεδρο και την πλειοψηφία να μην επιβαρύνει το ΕΚΚ με περεταίρω οικονομικά βάρη, μια και  κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει, αφού πρόκειται για χρήματα των εργαζομένων»

Ανακοίνωση για το πόρισμα του ΣΕΠΕ το οποίο δικαιώνει απόλυτα την απολυθείσα από το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, Ρυία Πατσατζή, εξέδωσε η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση.

Η συνδικαλιστική παράταξη χαιρετίζει την απόφαση του ΣΕΠΕ και καλεί τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Παντελή Μαγαλιό να επαναπροσλάβει άμεσα την εργαζόμενη και να μην επιβαρύνει περαιτέρω οικονομικά τον φορέα των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση:

«Ευτυχώς στη χώρα μας, δεν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα, όπως επιδιώκουν κάποιοι, που θέλουν να επικρατήσει ο νόμος της Ζούγκλας  και οι θεσμοί του  Κράτους  φαίνεται να  λειτουργούν.

Όπως είχαμε καταγγείλει, η απόλυση της υπαλλήλου και συνδικαλίστριας, στην οποία προχώρησε ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία του  Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής ήταν  άκυρη και παράνομη και επιβεβαιωνόμαστε κι  από το πόρισμα  του ΣΕΠΕ Ροδόπης  (Αρ.Δελτίου Διαφ. 93105/30-3-2018) .

Περιμένουμε την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφισσας Ρύιας Πατσατζή από το ΕΚ Κομοτηνής, όπως καλείται από το πόρισμα να κάνει.

Η παραβίαση των παραπάνω, συνεπάγεται την επιβολή ποινικών (άρθρο 23 Ν. 1264/82) και διοικητικών κυρώσεων (άρθρο 24 Ν. 3966/2011 όπως ισχύει).

Επειδή προβλέπονται και χρηματικά πρόστιμα, καλούμε τον Πρόεδρο και την πλειοψηφία να μην επιβαρύνει το ΕΚΚ με περεταίρω οικονομικά βάρη, μια και  κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει, αφού πρόκειται για χρήματα των εργαζομένων».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ