Στο Δημαρχείο

Με τον νέο Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής συναντήθηκε ο Γιώργος Πετρίδης

Έθεσε στον Τούρκο Πρόξενο ο Δήμαρχος Κομοτηνής το θέμα της «ομηρίας» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία; Και αν όχι, γιατί;

upd: 30.03.2018 – 21:42

Έντονη δραστηριότητα –σε επίσημο επίπεδο- φανερώνει το τελευταίο διάστημα ο νέος Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, Μουράτ Ομέρογλου, ο οποίος πραγματοποιεί επαφές και συναντήσεις με φορείς και παράγοντες της περιοχής.

Μετά την συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο αλλά και τον ψευδομουφτή Κομοτηνής κ. Ιμπραήμ Σερήφ, ο Πρόξενος της Τουρκίας επισκέφτηκε την Πέμπτη (29/3) στο Δημαρχείο Κομοτηνής τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πετρίδη.

Το ερώτημα πάντως που τέθηκε στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο απευθύνεται αυτούσιο και στον Δήμαρχο Κομοτηνής. Έθεσε στον Τούρκο Πρόξενο ο κ. Πετρίδης το θέμα της «ομηρίας» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία; Και αν όχι, γιατί;

Στη συνάντηση των δύο πλευρών το «παρών» έδωσαν επίσης η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Ν. Τσανακλής» κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης κ. Εμρέ Αχμέτ και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μολλά Ισά Ριτβάν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Κομοτηνής:

«Τις εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Προξένου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, κου Alexander Shcherbakov και του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, κου  Μουράτ Ομέρογλου, δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κος Γιώργος Πετρίδης. Κατά τις συναντήσεις έγιναν ενημερωτικές αναφορές σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Κομοτηνής.Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με την έκφραση αμοιβαίας πρόθεσης συνεργασίας σε πνεύμα γόνιμου αλληλοσεβασμού».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.