ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων στο στρατόπεδο «Ηλιοπούλου» στην Κομοτηνή

Ορκίστηκαν στις στρατιωτικές μονάδες της Κομοτηνής 210 νεοσύλλεκτοι οπλίτες – «Κύριο μέλημα μας η υγεία και η ασφάλεια των στρατευμένων» δήλωσε ο Ταξίαρχος Καμπουρίδης

Τελετή ορκωμοσίας νεοσύλλεκτων οπλιτών πραγματοποιήθηκε , για πρώτη φορά μετά από χρόνια, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στα στρατόπεδα «Λγου Παύλου Ηλιοπούλου» και «Λγου Βίκτωρος Παράσχου» στην Κομοτηνή.

Την τελετή στο στρατόπεδο «Παράσχου» τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ενώ συνολικά και στις δύο στρατιωτικές μονάδες ορκίστηκαν 210 νεοσύλλεκτοι οπλίτες.

Στο στρατόπεδο «Ηλιοπούλου» τον χαιρετισμό του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή ανέγνωσε ο Διοικητής της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης, ο οποίος διαβεβαίωσε τους γονείς πως «κύριο μέλημα της στρατιωτικής ηγεσίας είναι η υγεία, η ασφάλεια των στρατευμένων και η ομαλή ένταξη τους στη στρατιωτική ζωή».

Η ημερήσια διαταγή του Ταξίαρχου Λάζαρου Καμπουρίδη:

«Ενώπιον εκπροσώπων των θρησκευτικών δογμάτων, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αξιωματικών, συγγενών και φίλων σας, δώσατε προ ολίγου τον ιερό όρκο του Έλληνα στρατιώτη.

Η σημερινή μέρα αποτελεί σταθμό στη ζωή σας, διότι το Έθνος σας αναθέτει την ύψιστη αποστολή, να διαφυλάξετε το υπέρτατο αγαθό του, την ελευθερία. Αποστολή δύσκολη αλλά και ωραία, η εκπλήρωση της οποίας προϋποθέτει υπευθυνότητα, γενναιότητα και λεβεντιά.

Από σήμερα απαρτίζετε μαζί με τους παλαιότερους συναδέλφους σας την ασπίδα και το δόρυ του Έθνους μας. Μία ασπίδα ατσάλινα και άθραυστη, πάνω στην οποία θα συντριβεί κάθε εχθρική επιβουλή, που θα στραφεί κατά της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας.

Για τη μεγάλη αυτή τιμή που σας κάνει το Έθνος, πρέπει να νιώθετε περήφανοι. Στα χέρια σας παίρνετε όπλα ιερά, δοξασμένα και καθαγιασμένα με το αίμα των προγόνων μας, για να προστατεύσετε την εθνική υπόσταση, την ακεραιότητα και την τιμή της χώρας μας οποτεδήποτε απαιτηθεί.

Έχουμε μια ωραία Πατρίδα, με μεγάλη ιστορία και πλούσια σε πνευματικά μεγαλουργήματα που δίδαξε σε όλη την ανθρωπότητα την αξία των ανθρώπων ως φορείς όχι μόνο υποχρεώσεων αλλά και δικαιωμάτων. Αυτή την πατρίδα καλούμαστε να υπερασπιστούμε και για να επιτευχθεί αυτό απαιτούνται ισχυρές και εκπαιδευμένες Ένοπλες Δυνάμεις.

Ιδιαίτερα σήμερα, με τις ραγδαίες εξελίξεις, τις κοσμογονικές αλλαγές που συντελούνται καθώς και την αναβίωση των εθνικισμών στην περιοχή μας, καθίσταται περισσότερο παρά ποτέ επιτακτική η ανάγκη για επαγρύπνηση, εγρήγορση και εθνική θωράκιση.

Σ’ όλη τη διαδρομή της θητείας σας φυλάξτε ζωντανά στη σκέψη σας τα λόγια του όρκου που δώσατε, τα οποία και να αποτελούν το σταθερό οδηγό σας. Προσηλωμένοι στο στρατιωτικό σας καθήκον, να εφαρμόζετε ακριβώς τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τις διαταγές, και μη ξεχνάτε ποτέ, ότι η πειθαρχία αποτελεί τη βασική στρατιωτική αρετή και το θεμέλιο τόσο του Στρατού όσο και κάθε οργανωμένου συνόλου.

Να συμμετέχετε με ζήλο και ενθουσιασμό στην εκπαίδευση, γιατί πολύ ιδρώτας στην ειρήνη κατά την εκπαίδευση σημαίνει λίγο ή καθόλου αίμα στον πόλεμο.

Η άψογη, σε κάθε περίπτωση εμφάνιση σας, το λεβέντικο παράστημα και η στρατιωτική συμπεριφορά, συνιστούν την εικόνα του ιδανικού Στρατιώτη. Με αυτά τα προσόντα θα γίνετε άριστοι μαχητές, ικανοί να ξεπεράσετε κάθε δοκιμασία και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά κάθε κατάσταση στο σύγχρονο πεδίο μάχης, εάν ποτέ απαιτηθεί.

Όσο σύγχρονα και αν είναι τα όπλα και τα μέσα πυρός δεν θα είναι αποτελεσματικά αν δεν υπάρχουν επιδέξια χέρια και γενναίες ψυχές για να τα επανδρώσουν.

Έτσι θέλει η Πατρίδα τους Στρατιώτες της, με υψηλό φρόνημα και γνώση, πειθαρχικούς, αποφασιστικούς και ικανούς να την υπερασπιστούν. Έτσι θα αξιοποιηθούν τα όπλα και τα άλλα μέσα του Στρατού μας, των οποίων η προμήθεια γίνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να αισθάνεται ασφαλής και υπερήφανος και να μπορεί ανεπηρέαστα να ασχοληθεί με τα ειρηνικά και παραγωγικά του έργα.

Πιστοί στον όρκο που δώσατε και αντλώντας δύναμη από το παράδειγμα των παλαιών και νεοτέρων προγόνων μας, οι οποίοι θυσιάστηκαν για να μείνει τούτη η γη ελεύθερη, βαδίστε υπερήφανοι στο δρόμο που εκείνοι χάραξαν και μην ξεχνάτε ποτέ ότι η ελευθερία θέλει τόλμη και αρετή. Μην ξεχνάτε ποτέ το χρέος μας, έναντι αυτών που έφυγαν και αυτών που θα έλθουν.

Τελειώνοντας, σας βεβαιώνω ότι οι ευχές της Εκκλησίας, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αξιωματικών σας, όλων των παρισταμένων σε αυτή τη τελετή και ολοκλήρου του Έθνους, θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας βήμα.

Με τη βεβαιότητα ότι θα τιμήσετε τον όρκο σας και θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες μας, σας καλώ να αναφωνήσετε:

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ»

 

Ο χαιρετισμός του Αρχηγού ΓΕΣ:

«Νεοσύλλεκτοι οπλίτες δώσατε σήμερα με τον όρκο σας την κορυφαία υπόσχεση προς την πατρίδα για την τήρηση των νόμων και την μέχρις εσχάτων υπεράσπιση της. Ο όρκος δεν αποτελεί μόνο ηθική δέσμευση προς την πατρίδα αλλά και αόρατο δεσμό με όσους υπερασπίστηκαν τις αξίες του ελληνισμού κατά την ιστορική πορεία του.

Ο Στρατός μας στον οποίον έχετε ήδη ενταχθεί σας καλωσορίζει στους κόλπους του και εύχεται να έχετε μία ωφέλιμη και εποικοδομητική θητεία. Η αστάθεια που κυριαρχεί στο διεθνές περιβάλλον και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή μας καθιστά σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ την διατήρηση ενός ισχυρού και αξιόμαχου Στρατού που θα εξασφαλίζει την άμυνα της χώρας και θα υπερασπίζει την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας όπως είναι η αποστολή του.

Η αντιμετώπιση της διττής πρόκλησης με την διατήρηση της αποτρεπτικής αμυντικής ισχύος μας και της διαμόρφωσης Στρατού του μέλλοντος συνοψίζεται στο μήνυμα ‘’υπερασπιζόμαστε το παρόν – διαμορφώνουμε το μέλλον’’. Ο ελληνικός Στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση διότι το προσωπικό του διατηρεί την αισιοδοξία, το υψηλό ηθικό του και πρωτίστως διακατέχεται από το πνεύμα του νικητή.

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το πολυτιμότερο οπλικό μας σύστημα και τον σημαντικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος του ελληνικού Στρατού. Συνεπώς, το ειλικρινές ενδιαφέρον, ο αξιοπρεπής και δίκαιος ισχυρισμός του και η κατάλληλη αξιοποίηση του αποτελούν προτεραιότητα κάθε επιπέδου διοίκησης.

Να είστε βέβαιοι ότι θα αποτελείτε το κέντρο του ενδιαφέροντος των αξιωματικών και διοικητών σας οι οποίοι προσβλέπουν σε εσάς για την εκτέλεση της αποστολής των μονάδων τους. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε στους λίγους μήνες θητείας σας είναι αρκετές και πρωτίστως αφορούν στην προσαρμογή σας στο στρατιωτικό τρόπο ζωής.

Φανείτε δυνατοί σε όποια δυσκολία προκύψει στη διάρκεια της θητείας σας και συμβάλλετε στην αντιμετώπιση της με πάθος, επιμονή και περηφάνια. Στους γονείς θέλω να δώσω τη διαβεβαίωση ότι οι διοικητές των παιδιών τους θα ενδιαφέρονται για τα προβλήματα τους διότι οι νέοι της πατρίδας μας από σήμερα είναι τα δικά μας παιδιά. Μπορείτε να απευθύνεστε προσωπικά στον διοικητή του παιδιού σας που είναι ο αρμοδιότερος όλων. Να έχετε εμπιστοσύνη και να μη διστάζετε να τον ενημερώνετε και να συνεργάζεστε μαζί του για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί εσάς ή το παιδί σας. Επιθυμούμε αυτήν την επικοινωνία ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τα παιδιά σας και να τα διοικήσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Νέοι στρατιώτες, η κατάταξη σας στις τάξεις του ελληνικού Στρατού αποτελεί το μέγιστο συνταγματικό καθήκον αλλά ταυτόχρονα είναι και ύψιστη τιμή και δικαίωμα που έχετε ως πολίτες. Να είστε υπερήφανοι για τη δυνατότητα που σας δίνεται να υπερασπίσετε το σημαντικότερο αγαθό του ανθρώπου, την ελευθερία. Ενστερνιστείτε τις στρατιωτικές αρετές, αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις με αισιοδοξία, χαμόγελο, άριστες ανθρώπινες σχέσεις και πνεύμα νικητή. Επιδείξτε ενδιαφέρον και υπευθυνότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας. Τηρείστε με ευλάβεια τον όρκο που προ ολίγου δώσατε και υπηρετήστε με ζήλο την ύψιστη τιμή που αποτελεί η υπηρεσία προς την πατρίδα. Σας εύχομαι καλή στρατιωτική θητεία».

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridis

[TheChamp-Sharing]

TOPNEWS

Οδηγίες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας για την ανεύρεση ανιθαγενών μουσουλμάνων της Θράκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσιο τέλος για την περίπτωση μουσουλμάνου Θρακιώτη που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία και του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια από το 2004 με το διαβόητο άρθρο 19 επειδή… ξενιτεύτηκε

Ήταν η χούντα που αφαίρεσε την ιθαγένεια της Μελίνας Μερκούρη και ήταν όλος ο πολιτισμένος κόσμος που καμάρωσε τότε τη γενναία στάση της σπουδαίας Ελληνίδας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είχαν την ίδια «τύχη», από τότε που εφαρμόστηκε το προεδρικό διάταγμα του 1927 μέχρι και το 1955, οπότε και αντικαταστάθηκε με το εξίσου κατάπτυστο άρθρο 19, που παρέμεινε σε ισχύ μέχρι και το 1998, οπότε και καταργήθηκε από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη.

Μόλις χθες (3/4), όμως, έληξε αίσια άλλη μία από τις ακραίες περιπτώσεις αναλγησίας και νομικής αυθαιρεσίας του ελληνικού κράτους κι έγινε έτσι άλλο ένα μικρό βήμα αποκατάστασης του κράτους δικαίου.

Μουσουλμάνος Θρακιώτης που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία και του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια με το διαβόητο άρθρο 19 επειδή… ξενιτεύτηκε, όπως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εκείνες τις δεκαετίες, ζούσε από το 2004 στη Θράκη χωρίς ελληνική ιθαγένεια.

Το Συμβούλιο Ιθαγένειας είχε απορρίψει δύο φορές την αίτηση ανάκτησης της ελληνικής του ιθαγένειας, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

Ίσως το Συμβούλιο Ιθαγένειας αφουγκράστηκε τη συγκινητική ομιλία του βουλευτή στο βήμα της Βουλής για το δράμα μερικών δεκάδων ανιθαγενών της Θράκης ή κατανόησε επιτέλους το προφανές της μη εφαρμογής του άρθρου 19 στις περιπτώσεις όσων ξενιτεύτηκαν, για παράδειγμα στη Γερμανία, και πολύ περισσότερο όσων ζουν στην Ελλάδα.

Ρωτήσαμε τον Ειδικό Γραμματέα Ιθαγένειας, Λάμπρο Μπαλτσιώτη, σχετικά με το ζήτημα της τύχης αυτών των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται ως «ανύπαρκτοι» πολίτες στη χώρα τους:

«Τα ζητήματα ιθαγένειας που ανακύπτουν με τους μουσουλμάνους της Θράκης διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά όσους ζητούν ανάκτηση της ελληνικής τους ιθαγένειας, την οποία έχουν απολέσει με το άρθρο 19 και ζουν ιδίως στην Ελλάδα ως ανιθαγενείς.

Από το 2007, άρχισε η ιθαγενειακή αποκατάσταση αυτών των περιπτώσεων και η συντριπτική τους πλειοψηφία έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Δυστυχώς με πολύ αργούς ρυθμούς, αλλά έχει γίνει. Φαίνεται όμως ότι εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες δεκάδες άτομα που διαβιούν στη Θράκη σε καθεστώς ανιθαγένειας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πληροφορίες αυτές μας έρχονται έμμεσα, από άλλα υπουργεία και υπηρεσίες, καθώς οι ίδιοι δεν έχουν αιτηθεί την ανάκτηση της ιθαγένειάς τους.

Για να λυθεί το ζήτημα, καθώς εικάζουμε ότι πρόκειται για κοινωνικά αποκλεισμένα πρόσωπα, στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης, θα αποσταλούν οδηγίες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας με χωρική αρμοδιότητα τη Θράκη, με σκοπό την «ανεύρεσή» τους και την κατάθεση της σχετικής αίτησης.

Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο έγγραφο θα γίνεται ανάλογη προσπάθεια «ανεύρεσης» ανιθαγενών από τα διάδοχα κράτη της πρώην ΕΣΣΔ. Η δεύτερη αφορά όσους αιτούνται τη διαπίστωση της ελληνικής τους ιθαγένειας, για παράδειγμα ένα τέκνο που γεννήθηκε πριν χάσουν οι γονείς του την ιθαγένεια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή ορθής εφαρμογής της νομοθεσίας, έχει γίνει σημαντική πρόοδος στην αποκατάσταση της νομιμότητας, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν. Και, για να προλάβω την ερώτησή σας, φαίνεται ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται, ας είμαστε καλοπροαίρετοι, σε ανεπαρκή γνώση μιας δαιδαλώδους νομοθεσίας».

Πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Ανανεώθηκε η θητεία του Σελήμ Ισά στη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πετυχημένο έργο του Σελήμ Ισά στη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής αναγνώρισε η κυβέρνηση, η οποία ανανέωσε τη θητεία του στη θέση του προέδρου για ακόμα ένα έτος.

Με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα η οποία δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλίου ορίστηκαν εκ νέου τα πέντε τακτικά και τα δύο αναπληρωματικά μέλη της ΔΕΜΠ Κομοτηνής, τα οποία είναι:

Τακτικά μέλη
Ισά Σελήμ του Βελή
Βετάτ Ρετζέπ του Αλή
Χουσεΐν Κιρ Αχμέτ του Χασάν
Σαλή Σαλή του Μουσταφά
Αχμέτ Σολάκ Σακήρ του Χασάν

Αναπληρωματικά μέλη
Γιουσούφ Οσμάν του Χουσεΐν
Ριτβάν Εμίν Ναζίφ του Γιουσούφ

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Την παραλία του Προφήτη Ηλία καθάρισαν μέλη του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικροί και μεγάλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής ένωσαν την Κυριακή 7 Απριλίου τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Πανελλαδική εθελοντική δράση «Let’s do it Greece»!

Νωρίς το πρωί συναντήθηκαν όλοι στα Γραφεία του Συλλόγου και ξεκίνησαν προς την παραλία του Προφήτη Ηλία. Εκεί, αφού μοιράστηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός, άρχισε η περισυλλογή σκουπιδιών. Δυστυχώς ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος, ωστόσο όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Στη συνέχεια γευμάτισαν μαζί, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο Let’s do it Greece!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς εθελοντές, στους γονείς τους, αλλά και σε όλους που πήραν μέρος σε αυτή την όμορφη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής θα εκπροσωπήσει την ΠΑΜΘ σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγχαρητήρια επιστολή για τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής Βασιλική Κουτάνη η οποία θα εκπροσωπήσει όλα τα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στον πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί, εξέδωσε η Διεύθυντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου.

Η Συγχαρητήρια Επιστολή:

«Ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης θα ήθελα να συγχαρώ τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής Φωτεινή Βασιλική Κουτάνη για το εξαίρετο κείμενό της με το οποίο θα εκπροσωπήσει όλα τα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στον πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί. Το κείμενό της κατάφερε να συγκεράσει επιτυχώς την επιστημονική γνώση με τη δημιουργική γραφή, αναδεικνύοντας με ευαισθησία τον αγώνα της Μαρίας Κιουρί ως γυναίκας που αψήφησε πολλές κατεστημένες αντιλήψεις της εποχής της και διέπρεψε στον επιστημονικό στίβο. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στους προσωπικούς αγώνες της μαθήτριάς μας, ένας από τους οποίους είναι και η συμμετοχή της στον παραπάνω διαγωνισμό!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΒΑΛΑ15 ώρες πριν

Καβάλα: Τροχαίο με τραυματίες 11 μετανάστες μετά από καταδίωξη Ι.Χ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ16 ώρες πριν

Αλλοδαπός διωκόμενος από την Ιντερπόλ επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα μέσω Νυμφαίας

ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Ποινικός Κώδικας: Έρχονται αυστηρές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα

ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Πυροτεχνήματα: η αβάσταχτη γοητεία των σπινθηροβόλων αναμνήσεων

ΡΟΔΟΠΗ16 ώρες πριν

Κάλεσμα στήριξης στο λαό της Κούβας από ΕΝΙΔΥΚ και Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης

ΕΒΡΟΣ17 ώρες πριν

Καλεσμένη της Προέδρου στην επέτειο γυναίκα με ακροδεξιά δράση και αμετάκλητη καταδίκη

ΡΟΔΟΠΗ17 ώρες πριν

Καταγγελία: «Στρατιώτης βίασε κοπέλα στην Κομοτηνή»

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Συναγερμός στην Καβάλα έπειτα από 16 κρούσματα σε παιδική κατασκήνωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο Ιλχάν Αχμέτ

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Νέα συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου: «Θέλουν να μας εξαφανίσουν»

TΟΥΡΚΙΑ4 ημέρες πριν

Τουρκία: Ο Πόντος «βούλιαξε» και ο Ερντογάν μοίραζε τσάι στους πλημμυροπαθείς!

ΒΟΥΛΗ4 ημέρες πριν

Ιλ. Αχμέτ: «Χωρίς δασικούς χάρτες δεν υφίσταται εκσυγχρονισμός του Κτηματολογίου»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Μίσχο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

ΡΟΔΟΠΗ6 ημέρες πριν

Πολυπληθής συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Κομοτηνή

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες πριν

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε χωράφι και κατέβασαν πανό κατά του Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες πριν

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου: «Παράνομο το κορωνο-πρόστιμο των 8.000 ευρώ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x