ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

NEWSLETTER

Χαρίτου για νέο Νοσοκομείο: «Ένα όραμα δεκαετιών παίρνει σάρκα και οστά»

fonirodopis.gr

«Ο χρόνος πλέον αρχίζει να μετρά αντίστροφα ώστε σε μικρό χρονικό ορίζοντα να έχουμε ένα υπερσύγχρονο, ένα αναβαθμισμένο και λειτουργικό νέο Νοσοκομείο»

Δήλωση για την υπογραφή σύμβασης για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής και την επίσκεψη στην περιοχή του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και εκπροσώπων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έκανε ο Δημήτρης Χαρίτου.

Το μέλος Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή, μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την πόλη μας. Σε μια ζέστη εκδήλωση παρουσία του Αν. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη , των εκπροσώπων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του διάσημου αρχιτέκτονα Πιάνο Ρέντσο, παρουσιάστηκε η σύμβαση που υπογράφηκε για την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ένα όραμα δεκαετιών, ένα όνειρο που για πολλούς φάνταζε απραγματοποίητο, από σήμερα παίρνει σάρκα και οστά! Ο χρόνος πλέον αρχίζει να μετρά αντίστροφα ώστε σε μικρό χρονικό ορίζοντα να έχουμε ένα υπερσύγχρονο, ένα αναβαθμισμένο και λειτουργικό νέο Νοσοκομείο.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσους από θέσεις ευθύνης όλα τα προηγούμενα χρόνια, συνέβαλλαν για να έχουμε αυτή την ευτυχή κατάληξη. Να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπ. Υγείας για την πολιτική επιλογή να εντάξει το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής στην δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω θερμά το Ίδρυμα που προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στο ήδη σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο, αποδεχόμενο την επιλογή ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ