ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

NEWSLETTER

ΠΟΣΠΕΡΤ: Πώς να χαρακτηρίσεις έναν «συνδικαλιστή» που απολύει συνδικαλίστρια και εργαζόμενη;

fonirodopis.gr

«Κι όμως ο κ. Μαγαλιός και η παράταξη του που όπως φαίνεται θεωρούν την διεκδίκηση των εργατικών δικαιωμάτων ως έγκλημα είναι αυτοί που θεωρητικά θα ‘’προστατεύσουν’’ τους εργάτες της Κομοτηνής»

Προϊόν «αήθης μεθόδευσης» του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Παντελή Μαγαλιού χαρακτηρίζει την απόλυση της εργαζομένης Ρυίας Πατσαζή, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ).

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανακοίνωση της αναφέρει τον πρόεδρο του Εργατικού ως «σκληρό και αδίστακτο εργοδότη», δηλώνει ότι θα είναι πάντα στο πλευρό κάθε αδικούμενου εργαζόμενου ενώ τέλος, καταδικάζει την παράνομη αυτή απόλυση.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος των «σφραγίδων» και του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Π. Μαγαλιός, παραβιάζοντας κάθε κώδικα κοινωνικής και συνδικαλιστικής ηθικής, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα και «συνδικαλιστικό νόμο» ν. 1264, σαν σκληρός και αδίστακτος εργοδότης απέλυσε την επί 18 χρόνια εργαζόμενη στο Ε.Κ. Ρυία Πατσατζή η οποία να σημειωθεί ότι είναι και συνδικαλίστρια (πρόεδρος πρωτοβάθμιου Σωματείου και μέλος του Δ.Σ του Ε.Κ Κομοτηνής).

Η απόλυση εκτός από παράνομη είναι και απολύτως καταδεικτική του συνδικαλιστικού «ήθους» αυτού του προέδρου- εργοδότη και της πλειοψηφούσας στο Δ.Σ παράταξής του η οποία την υπερφήψισε εκδικούμενη με αυτό τον τρόπο την συνδικαλιστικά αντίπαλο εργαζόμενη (στέλεχος της παράταξης ΕΑΚ-ΑΣΠ) η οποία τόλμησε να διεκδικήσει τα δικαιώματά της.

Ο κ. Μαγαλιός και η παράταξή του που όπως φαίνεται θεωρούν την διεκδίκηση των εργατικών δικαιωμάτων ως έγκλημα το οποίο μάλιστα τιμωρείται με απόλυση, κι όμως είναι αυτοί που θεωρητικά θα «προστατεύσουν» τους εργάτες της Κομοτηνής (όσο βέβαια θα προστατεύσει κι ο λύκος τα πρόβατα).

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό κάθε αδικούμενου εργαζόμενου, καταγγέλοντας τον πρόεδρο του Ε.Κ Κομοτηνής και την παράταξή του, καταδικάζοντας με βδελυγμία αυτήν την αήθη μεθόδευση της παράνομης απόλυσής της Ρυίας Πατσατζή».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ