ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

NEWSLETTER

Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Πετρίδη στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

fonirodopis.gr

«Ως Δήμαρχος είχα προσπαθήσει και με προηγούμενες κυβερνήσεις να χτυπήσω πόρτες. Πόρτα ανοιχτή βρέθηκε με αυτήν την κυβέρνηση», είπε ο Δήμαρχος Κομοτηνής

Πολιτικό ήθος επέδειξε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23/3) στο «Σισμανόγλειο» με αφορμή την υπογραφή σύμβασης για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ο κ. Πετρίδης αν και διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην τωρινή κυβέρνηση καθώς μόνο με αυτήν, όπως είπε, βρήκε «πόρτα ανοιχτή» προκειμένου το όνειρο του νέου Νοσοκομείου να γίνει πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος πάντως αν και ευχαρίστησε την κυβέρνηση στο πρόσωπο του κ. Πολάκη δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την σημερινή κατάσταση καθώς καταλήγοντας ευχήθηκε το νέο νοσοκομείο να «μπορεί να στελεχωθεί με το προσωπικό που χρειάζεται».

Η δήλωση αυτή ωστόσο δεν έμεινε αναπάντητη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας ο οποίος λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στάθηκε ιδιαίτερα στην ενίσχυση του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου. «Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια εδώ και λίγα χρόνια ανάταξης ενός καθημαγμένου συστήματος υγείας το οποίο παραλάβαμε το 2015. Από το 2015 μέχρι το 2017 έχουν προστεθεί 83 άτομα, γιατροί και μόνιμο προσωπικό από τις συμβάσεις του ΟΑΕΔ, και άλλα 40 άτομα από τις συμβάσεις που διώξαμε των εργολαβικών συνεργείων. 125 άτομα ενίσχυσης προσωπικού είναι μια πολύ σημαντική ενίσχυση για ένα νοσοκομείο σαν το δικό σας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

Αναλυτικά, ο Δήμαρχος Κομοτηνής δήλωσε:

«Πρώτον, να συγχαρώ αυτούς τους λίγους ανθρώπους που πίστεψαν μετά από τόσα χρόνια ότι αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιατί αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα με αυτούς τους δύο φορείς. Ως Δήμαρχος είχα προσπαθήσει και με προηγούμενες κυβερνήσεις να χτυπήσω πόρτες. Πόρτα ανοιχτή βρέθηκε με αυτήν την κυβέρνηση. Τρίτον, να ευχηθώ όταν ολοκληρωθεί το νοσοκομείο αυτό η κατάσταση στην πατρίδα να είναι τέτοια που να μπορεί να στελεχωθεί με το προσωπικό που χρειάζεται για να μπορέσει να δουλέψει».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ