ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δημήτρης Χαρίτου: «Να ανακληθεί άμεσα η παράνομη απόλυση της Ρυίας Πατσατζή»

fonirodopis.gr

«Είναι αδιανόητο ένας πρόεδρος, ένας φορέας που από τη θέση και το ρόλο τους όφειλαν να υπερασπίζονται τα δίκαια των εργαζομένων, να καταφεύγουν σε μεθοδεύσεις και πρακτικές που θα ζήλευαν και οι πιο ασύδοτοι εργοδότες»

Θέση για την πρωτοφανή δίωξη στην οποία υπόκειται η εργαζόμενη του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Ρυία Πατσατζή, με την ταυτόχρονη απόλυση και μήνυση εις βάρος της από τον πρόεδρο του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων Παντελή Μαγαλιό, πήρε το στέλεχος και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου.

Ο κ. Χαρίτου μιλά για «μεθοδεύσεις και πρακτικές που θα ζήλευαν και οι πιο ασύδοτοι εργοδότες» ενώ ζητά να ανακληθεί άμεσα η «παράνομη απόλυση» της εργαζομένης προτού αυτή «καταγραφεί ως ένα μελανό σημείο στις σελίδες του εργατικού κινήματος».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Αν δεν ήταν πραγματικότητα θα ακουγόταν ως κακόγουστο αστείο!!! Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου, όπως αυτό της Κομοτηνής, να απολύει εργαζόμενη επί 18 χρόνια στο Εργατικό Κέντρο, που τυχαίνει ταυτόχρονα να είναι και μέλος της Διοίκησης του, επειδή διεκδίκησε τα δικαιώματα της και άσκησε κριτική σε επιλογές του!

Είναι πράγματι αδιανόητο ένας πρόεδρος, ένας φορέας που από τη θέση και το ρόλο τους όφειλαν να υπερασπίζονται τα δίκαια των εργαζομένων, να καταφεύγουν δυστυχώς σε απίστευτες μεθοδεύσεις και σε πρακτικές που θα ζήλευαν και οι πιο ασύδοτοι εργοδότες.

Να ανακληθεί άμεσα η παράνομη και καταχρηστική απόλυση της εργαζόμενης Ρυίας Πατσατζή προτού καταγραφεί ως ένα μελανό σημείο στις σελίδες του εργατικού κινήματος».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ