ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Στο πλευρό των δύο φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων

fonirodopis.gr

«Εκφράζουμε και την οργή μας για τη στάση του τουρκόστροφου ψευδο-μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), το οποίο δεν άρθρωσε τον παραμικρό λόγο, μη τυχόν και θυμώσει ο μεγάλος σουλτάνος»

Τη συμπαράσταση τους στους δύο φυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς εκφράζουν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων και η εφημερίδα «Ζαγάλισα» μέσω δημόσιας τοποθέτησης τους.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων καλεί την ελληνική κυβέρνηση να δείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα ώστε το κόστος για την Τουρκία να καταστεί υψηλό ενώ παράλληλα εκφράζει και την οργή του για την στάση του τουρκόφρονου κόμματος ΚΙΕΦ.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων και η εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ, καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις εξελίξεις στην υπόθεση των δύο φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους. Το τουρκικό κράτος δεν κουράζεται να επιβεβαιώνει την εικόνα που έχουμε για αυτό.

Η ελληνική κυβέρνηση εκτός από τις κούφιες επικοινωνιακού χαρακτήρα αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, ώστε το διεθνές κόστος για την Τουρκία, από τη σύλληψη των δύο Ελλήνων, να καταστεί πολύ υψηλότερο από τα τυχόν πολιτικά οφέλη στο εσωτερικό της.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε και την οργή μας για τη στάση του τουρκόστροφου ψευδο-μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), το οποίο δεν άρθρωσε τον παραμικρό λόγο, μη τυχόν και θυμώσει ο μεγάλος σουλτάνος. Για άλλη μια φορά ξεσκεπάζεται το αληθινό του πρόσωπο και ο αποσταθεροποιητικός του ρόλος στην περιοχή».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ