ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Εικόνες εγκατάλειψης στη ΝΟΔΕ Ροδόπης καταγγέλλουν Νεοδημοκράτες

fonirodopis.gr

Οι καταγγελίες αφορούν την υπολειτουργία των γραφείων τα οποία παραμένουν κλειστά εδώ και καιρό με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται καν κομματικές συνελεύσεις

Εικόνες εγκατάλειψης στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης καταγγέλλουν το τελευταίο διάστημα στελέχη και φίλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι καταγγελίες, οι οποίες πλέον γίνονται δημόσια από μέλη και φίλους της ΝΔ ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφορούν την υπολειτουργία των γραφείων τα οποία παραμένουν κλειστά εδώ και καιρό με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται ούτε καν κομματικές συνελεύσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μέλος της «γαλάζιας» παράταξης, το  οποίο επισημαίνει πως το τραγικότερο της όλης κατάστασης είναι ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τα αρμόδια στελέχη.

«Πιστεύουν τα αρμόδια στελέχη ότι αυτή η εικόνα αρμόζει στην παράταξη και δεν το θεωρούν σοβαρό θέμα; Θλίβομαι που όλοι γνωρίζουν και κανείς δε διορθώνει την κατάσταση. Μάλλον επιθυμούν τη μη λειτουργία» αναφέρει χαρακτηριστικά το «γαλάζιο» στέλεχος.

Μάλιστα για την υπολειτουργία των γραφείων έχουν ενημερωθεί και ανώτερα κομματικά στελέχη στην Αθήνα τα οποία όμως δεν παίρνουν θέση γιατί θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι εσωτερικό της τοπικής ΝΟΔΕ.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ