Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

Συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Με 30 θέματα ημερήσιας διάταξης συνέρχεται την Πέμπτη 8 Μαρτίου, σε τακτική συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής. Τα θέματα είναι τα εξής:

Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

1. Εγκριση ή μη σχεδίου για τον Κανονισμό Πρασίνου Δήμου Κομοτηνής (αριθ.3/2018 Α.Ε.Π.Ζ).

2. Έγκριση ή μη των όρων σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Κομοτηνής, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Ροδόπης ΟΤΑ ΑΕ για την σύσταση και Λειτουργία Κέντρου Πληροφόρησης του Δικτύου Πληροφόρησης EUROPE DIRECT για την περίοδο 2018-2020 με την συγχρηματοδότηση και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

3. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού οκτάμηνης διάρκειας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 2018.

4. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο 26ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή από 18 έως 20 Μαϊου 2018.

5. Έγκριση της αριθ.2/2017 Απόφασης της Επιτροπής Χορήγησης Υποτροφιών του Δήμου Κομοτηνής.

6. Αποδοχή ή μη παραίτησης μέλους Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κομοτηνής και ορισμός νέου μέλους Δ.Σ..

7. Έγκριση ή μη επιχορήγησης του Αθλητικού Συλλόγου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ».

8. Έγκριση ή μη επιχορήγησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

9. Τροποποίηση καταστατικού της Ανώνυμης Εμπορικής Εταιρείας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Α.Ε.» (αριθμ. 332/2008 ΑΔΣ).

10. Ορισμός μέλων Δ.Σ. της Ανώνυμης Εμπορικής Εταιρείας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Α.Ε.»

11. Επανεκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων της Τοπικής Κοινότητας Πανδρόσου του Δήμου Κομοτηνής

12. Εκμίσθωση ή μη ενός κοινόχρηστου δημοτικού χώρου εντός του ΄Αλσους Αγίας Παρασκευής για ανάπτυξη δραστηριοτήτων ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

13. Έγκριση ή μη συνδρομής σε Εφημερίδα.

14. Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης δημότη που επλήγη από αιφνίδιο γεγονός.

15. Έγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης και ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Κομοτηνής για υπηρεσιακούς λόγους.

16. Κατανομή χρημάτων από τους ΚΑΠ (Α’ Κατανομή 2018), για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Σχολικών Εφορειών των Μειονοτικών Σχολείων, την κάλυψη των εξόδων κίνησης των Σχολικών Τροχονόμων του Δήμου μας για το Α’ εξάμημο 2018, καθώς και την παροχή μέσων ατομικής προστασίας, στις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων των δημοσίων και των μειονοτικών σχολείων, που απασχολούνται με συμβάσεις έργου.

17. Απευθείας μίσθωση ή μη ιδιωτικού ακινήτου-αγροτεμαχίου, ευρισκομένου εντός του Κατασκηνωτικού Κέντρου Πανδόσου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΡΙΕΛΛΗΣ».

18. Μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018 για 2η φορά (υπ΄αριθ. 41/2018 ΑΟΕ).

19. Έγκριση και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

20. Διαγραφή ή μη χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.

21. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διανοίξεις, διάφορα τέλη και δικαιώματα.

22. Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών.

23. Αποζημίωση ή μη ρυμοτομούμενου ακινήτου στη συμβολή των οδών Παντειχίου και Μίνωος αρ. 11 στο Ο.Τ. 457 στην Κομοτηνή (υπ΄αριθ. 1/2018 ΑΕΠΖ).

24. Ηλεκτροδοτήσεις ακινήτων ευθύνης Δήμου Κομοτηνής.

25. Έγκριση διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο: “Εργασίες καθαρισμού ακτών-παραλιών του Δήμου Κομοτηνής”.

26. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ».

27. Έγκριση 4ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντηρήσεις-Διαμορφώσεις Εσωτερικής Οδοποιϊας Πόλης Κομοτηνής 2015».

28. Έγκριση ή μη πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών των εργασιών του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.

29. Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016» ΚΣ ΡΟΔΟΠΗΣ.

30. Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών εργασιών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.