Επιστημονική συνάντηση

Συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Ορφέας» με το Νοσοκομείο Άγκυρας

Τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης ενημέρωσαν και αντάλλαξαν τεχνογνωσία σχετικά με την πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Ροδόπης «ΟΡΦΕΑΣ», μετά από πρόσκληση του Νοσοκομείου Άγκυρας (ANKARA NUMUNE) για συμμετοχή του φορέα στο πρόγραμμα Project of Intercultural Cooperation in the Prevention of Addiction πραγματοποίησε την Τετάρτη (28/2) επιστημονική συνάντηση με 4μελές κλιμάκιο αποτελούμενο από ψυχιάτρους και ανθρωπολόγο – κοινωνιολόγο, υπεύθυνους για τα θεραπευτικά προγράμματα του Nοσοκομείου.

Στη συνάντηση τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «ΟΡΦΕΑΣ» ενημέρωσαν και αντάλλαξαν τεχνογνωσία σχετικά με την πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών, έτσι όπως αυτή εφαρμόζεται από τον «ΟΡΦΕΑ» στην εκπαιδευτική και τοπική κοινότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.