ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Έγγραφο του Wikileaks αναφέρει επαφές του Ιλχάν Αχμέτ με την Αμερικανική Πρεσβεία!!!

fonirodopis.gr

Το κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, με τον οποίον ο βουλευτής βρίσκεται σε δικαστική αντιπαράθεση

Έγγραφο του Wikileaks το οποίο αναφέρει επαφές στο παρελθόν του βουλευτή Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ιλχάν Αχμέτ με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Την κατάθεση του παραπάνω εγγράφου στην Εισαγγελία είχε προαναγγείλει ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν, μέσω δήλωσης του στη ΦΩΝΗ τον Ιανουάριο του 2018, προκειμένου να αποδείξει και το αληθές των ισχυρισμών του περί σχέσεων της αμερικανικής Πρεσβείας με τον Ιλχάν Αχμέτ ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο τελευταίος εναντίον του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο του Wikileaks, η αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα έστειλε το 2005 τον Ιλχάν Αχμέτ στο Πρόγραμμα Διεθνών Επισκεπτών «Νέοι Μουσουλμάνοι Ηγέτες».

«Όπως σημειώθηκε, η Πρεσβεία έστειλε τον Ιλχάν Αχμέτ, τον μοναδικό μουσουλμάνο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου σε ένα IV (σ.σ.: International Visitor) πρόγραμμα φέτος. Η ιστοσελίδα του, www.ilhxanahmet.com, είναι στα τούρκικα και τα ελληνικά. Με βάση το πρόγραμμα IV του Αχμέτ έχουμε βοηθήσει να αναπτυχθεί ένα γεωργικό σεμινάριο για την κάλυψη των αναγκών των μουσουλμάνων αγροτών στη Βόρεια Ελλάδα», αναφέρεται στο έγγραφο το οποίο έχει ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 2005 και το οποίο φέρεται να αποτελεί αναφορά του Τόμας Κάουντριμαν, πρώην επιτετραμμένου (2005-2008) της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Η επίμαχη αναφορά για τον Ιλχάν Αχμέτ στον ιστότοπο των Wikileaks:

Ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν δήλωσε σχετικά πως: «Σεβόμενος τον συνεπή δημόσιο λόγο και τους  συμπολίτες μου, θέλω να ενημερώσω ότι αυτά που ισχυρίστηκα σε προηγούμενη δήλωση μου στην «Φωνή Της Ροδόπης», ότι δηλαδή θα αποδείξω με στοιχεία καταθέτοντας τα στον εισαγγελέα την σχέση του Ιλχάν Αχμέτ με την Πρεσβεία της Αθήνας των Ηνωμένων Πολιτειών, το έπραξα.

Η αναφορά μου στο θέμα αυτό σε ένα  άρθρο μου που ήταν υπέρ των Αλεβιτών, δεν ήταν συκοφάντηση του βουλευτή όπως ισχυρίζεται στην μηνυτήρια αναφορά του, αλλά αναφορά μου σε ένα πραγματικό γεγονός το οποίο υπάρχει αναρτημένο στην διαδικτυακή σελίδα των Wikileaks.

Παραθέτω στην διάθεση της «Φωνής της Ροδόπης» το αντίγραφο που κατέθεσα στον πταισματοδίκη, αλλά και την ηλεκτρονική διεύθυνση του συγκεκριμένου εγγράφου».

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο δημοσιευμένο στον ιστότοπο του Wikileaks

Δείτε ΕΔΩ (σελίδα 20) το μεταφρασμένο στα ελληνικά έγγραφο που κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ