Με την παράταξη της Καζάκου

Νέος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής ο Μιχάλης Πολυτσάκης

Ανέλαβε καθήκοντα στη θέση του δημοτικού συμβούλου Χατζή Αμέτ Ιμπραχήμ ο οποίος παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους

Τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου Δήμου Κομοτηνής ανέλαβε από σήμερα Πέμπτη (1/3) ο Μιχάλης Πολυτσάκης με την δημοτική παράταξη «Εμείς… η πόλη» της Φελίνας Καζάκου.

Ο Μιχάλης Πολυτσάκης καταλαμβάνει τη θέση του δημοτικού συμβούλου Χατζή Αμέτ Ιμπραχήμ, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

«Αναλαμβάνοντας από σήμερα τα καθήκοντα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, αναλαμβάνω με μεγάλη μου χαρά την ευθύνη και υποχρέωση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων σας που με εμπιστευθήκατε! Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες σας και να φανώ χρήσιμος σε όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Κομοτηνής!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειλικρινά για την ΤΙΜΗ που ΜΟΥ κάνατε!

Αφιερώνω αυτήν την τιμή στον εκλιπόντα πατέρα μου ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΟΛΥΤΣΑΚΗ, που έδωσε τον προσωπικό του αγώνα για αυτήν», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Μιχάλης Πολυτσάκης.

Του ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.