Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα

Δράμα: Αμετανόητος λαθρέμπορος καπνού συνελήφθη ξανά

Στο αυτοκίνητό του εντόπισαν 168 πακέτα τσιγάρων και δέκα συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων – Στο σπίτι του βρέθηκαν 280 πακέτα τσιγάρων και 36 συσκευασίες καπνού βάρους ενός 1,8 κιλού

Και στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για λαθρεμπόριο καπνικών ειδών ένας 57χρονος Έλληνας, αλλά δεν έβαλε μυαλό και συνέχισε να διακινεί μεγάλες ποσότητες αφορολόγητων τσιγάρων και καπνού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά.

Οι άνδρες της Ασφάλειας σταμάτησαν για έλεγχο στη Δράμα το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος και ανακάλυψαν στο εσωτερικό του 168 πακέτα τσιγάρων και δέκα συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Αμέσως μετά, βρέθηκαν στο σπίτι του άλλα 280 πακέτα τσιγάρων και 36 συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού και 800 γραμμαρίων.

Τα ευρήματα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, ενώ κατασχέθηκαν 175 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και το αυτοκίνητό του. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.