Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Εκδήλωση στην Κομοτηνή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοινωνικής Διοίκησης Δ.Π.Θ. για το Μακεδονικό

Ομιλητές θα είναι ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Βασίλειος Γραμματίκας

Ομιλία συζήτηση με θέμα «Μακεδονικό όχι απλά ένα όνομα» θα πραγματοποιήσει στην Κομοτηνή η  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Kοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Θα μιλήσει ο πρώην υπουργός, τέως βουλευτής Ροδόπης και Επίκουρος Καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου  Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης  μαζί με τον Επίκουρο Καθηγητή του τμήματος ΚΔ&ΠΕ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  Δρ. Βασίλειος Γραμματικας.

Η συζήτηση Θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στον πρώτο όροφο της Λέσχης κομοτηναίων.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή και θα ακολουθήσει συζήτηση των ομιλητών με το κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.