ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Tiken.net: «Αγκάθι» στην ενημέρωση, ενάντια στη διαφθορά και στον εθνικισμό

FoniRodopis

Η δίγλωσση ειδησεογραφική ιστοσελίδα απευθύνεται σ’ όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως στη Θράκη και στη μειονότητα που ζει σ’ αυτήν

Μια νέα ενημερωτική ιστοσελίδα έκανε την εμφάνιση της πρόσφατα στα δημοσιογραφικά δρώμενα της περιοχής. Η «Τικέν» είναι η καινούργια δίγλωσση ειδησεογραφική ιστοσελίδα που απευθύνεται σ’ όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως στη Θράκη και στη μειονότητα που ζει σ’ αυτή. «Τικέν» λένε οι μουσουλμάνοι της Θράκης την τουρκική «ντικέν» που σημαίνει αγκάθι.

Στην ιστοσελίδα πέρα από τοπικά νέα, διεθνή, lifestyle και αθλητικά νέα θα δημοσιεύονται άρθρα και απόψεις. Ανάμεσα στους αρθρογράφους, όπως μας πληροφορεί ο διαχειριστής της ιστοσελίδας και δημοσιογράφος Μουσταφά Τσολάκ, θα είναι οι Ιμπράμ Ονσούνογλου, Ζαφέρ Μεμέτ, Κοράι Μπάγντατλι, Νάσος Θεοδωρίδης, Φίλιππας Κυρίτσης, Νώντας Σκυφτούλης, Γρηγόρης Βαλιανάτος και Δέσποινα Κουτσούμπα.

Η «Τικέν», μας λέει ο Μ. Τσολάκ, «αγωνίζεται για ανεξάρτητη δημοσιογραφία και καταπολεμά τη διαφθορά, την υποκρισία, το ρατσισμό, τον εθνικισμό, το σεξισμό και την ομοφοβία».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ