ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Έγγραφο της Β/θμιας Εκπαίδευσης επιβεβαιώνει την έλλειψη πετρελαίου στα σχολεία

FoniRodopis

Γίνεται λόγος για σχεδόν ολική έλλειψη πετρελαίου, αδυναμία λειτουργίας σχολικών μονάδων ενώ η κατάσταση χαρακτηρίζεται «επείγουσας σημαντικότητας»

Έγγραφο – ντοκουμέντο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Φελίνα Καζάκου επιβεβαιώνει την καταγγελία της περί έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης σε σχολικές μονάδες του Δήμου Κομοτηνής αφήνοντας έκθετο παράλληλα τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη για τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του.

Στο έγγραφο, αποδέκτης του οποίου είναι ο Δήμος Κομοτηνής, γίνεται λόγος για κίνδυνος ολικής έλλειψης πετρελαίου σε επτά σχολικές μονάδες και για αδυναμία λειτουργίας τους από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου με την κατάσταση στα σχολεία να χαρακτηρίζεται από την Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου ως «επείγουσας και μεγίστης» σημαντικότητας.

Το έγγραφο αποτελεί μια πανηγυρική διάψευση με τον πλέον επίσημο τρόπο των ισχυρισμών του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη ο οποίος την Πέμπτη (25/1) μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο είπε πως «Ένα σχολείο αντιμετώπισε πρόβλημα, βέβαια και για εμάς και το ένα σχολείο είναι πρόβλημα δεν το αμφισβητούμε αυτό. Όμως, άλλο ένα σχολείο και άλλο επτά που είπε η κα Καζάκου».

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς… η πόλη» σχολίασε σχετικά μέσα από το λογαριασμό της στο facebook πως ο κ. Πετρίδης βρίσκεται σε «πανικό» αναρωτόμενη ταυτόχρονα «ποιος τελικά λέει ψέματα στους δημότες».

Αναλυτικά, σημειώνει: «Η Δημοτική Αρχή και ο κος Πετρίδης σε πανικό.. Αδύναμοι να διαχειριστούν το πρόβλημα θέρμανσης των σχολικών μονάδων και να δώσουν σαφείς απαντήσεις στους δημότες εξαπολύουν κατηγορίες προς κάθε κατεύθυνση. Ποιος τελικά λέει ψέματα στους Δημότες;;; Η αλήθεια όσων ειπώθηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, στο έγγραφο της Διεύθυνσης Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης που απεστάλη στον κο Δήμαρχο πριν το πρόβλημα πάρει διαστάσεις και το φέρουμε στη δημοσιότητα».

Δείτε το έγγραφο:

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ