ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ανέστης Βαφειάδης: «Ενωμένοι και μαχητικοί για να πάμε τον νομό μας πιο ψηλά»

Δείπνο προς τιμήν των τοπικών ΜΜΕ στο εστιατόρια «Τα Αδέρφια» παρέθεσε το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Δείπνο προς τιμήν των τοπικών ΜΜΕ στο εστιατόρια «Τα Αδέρφια» παρέθεσε το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

«Στόχος μας για το 2018, με την βοήθεια όλων των Μέσων, είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα, να γίνουμε όλοι μαχητικοί και να τρέξουμε ώστε του χρόνου ο νομός μας να είναι πιο ψηλά» ήταν το μήνυμα που απηύθυνε ο Ανέστης Βαφειάδης κατά την διάρκεια δείπνου που παρέθεσε το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης σε εκπροσώπους του τοπικού Τύπου το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στο εστιατόριο «Τα Αδέρφια».

«Ενωμένοι όλοι μαζί πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο τόσο για τις επιχειρήσεις μας όσο και για την πόλη μας και την περιοχή μας μιας και όπως μαθαίνουμε ο νομός κατέληξε πάλι ουραγός όλης της Ελλάδας. Στόχος μας, με την βοήθεια όλων των Μέσων, να αναδείξουμε τα προβλήματα, να γίνουμε όλοι μαχητικοί, να τρέξουμε ώστε του χρόνου ο νομός μας να είναι πιο ψηλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης.

 

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, Κική Κωνσταντινίδου, αφού ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια κάλεσε τους δημοσιογράφους «να συνεχίσουμε έτσι και το 2018, με πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσει η περιοχή μας να βγει μπροστά και να δείξουμε σε όλους ότι εμείς είμαστε τα σύνορα, ο πρώτος σταθμός ώστε να μπορέσει να μπει κάποιος και να επενδύσει σε αυτή τη χώρα».

Παρών στο δείπνο και ο νέος πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος τόνισε με την σειρά του την αναγκαιότητα «να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για την επιχειρηματικότητα σε αυτήν την περιοχή που τόσο πονάει».

Στα πλαίσια του δείπνου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι πρόεδροι των Σωματείων. Τυχερή της βραδιάς, η ιδιοκτήτρια του τοπικού καναλιού R Channel Κατερίνα Μαλούση στην οποία δόθηκε από τον Ανέστη Βαφειάδη ως συμβολικό δώρο το βιβλίο συνταγών «Νόστιμες Αναμνήσεις από τη Θράκη» του Θανάση Πανδρευμένου.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ