ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Χωρίς θέρμανση επτά σχολικές μονάδες και 2.100 μαθητές στο Δήμο Κομοτηνής

FoniRodopis

«Αναμένουμε τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής  και τις απαιτούμενες ενέργειες», λέει η Φελίνα Καζάκου  η οποία ζητά την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων

Σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και σε ακατάλληλες συνθήκες κλήθηκαν να κάνουν μάθημα τις δύο τελευταίες μέρες εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές σε επτά σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Κομοτηνής.

Η αδυναμία προμήθειας πετρελαίου από τον Δήμο Κομοτηνής φαίνεται πως λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις με την Φελίνα Καζάκου να ζητά την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής και την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεσα λύση.

Αναλυτικά, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς… η πόλη» σημειώνει:

«Η αδυναμία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης των Σχολικών Μονάδων της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης,  στο Δήμο Κομοτηνής,   έχει πάρει τεράστιες  διαστάσεις. Πρόκειται για ένα μείζον θέμα, που ταλαιπωρεί τις τελευταίες δυο μέρες την σχολική και όλη την τοπική κοινότητα.

 Σε επικοινωνία που είχα με την Διευθύντρια της Β Βάθμιας Εκπαίδευσης και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχαμε  σήμερα στις 24/1, επτά σχολεία του Δήμου Κομοτηνής δεν είχαν θέρμανση, με αποτέλεσμα  μαθητές και  εκπαιδευτικό προσωπικό κλήθηκαν να βρίσκονται σε παγωμένες αίθουσες, σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες κα σε ακατάλληλες συνθήκες.

Καθώς το πρόβλημα τείνει να γίνει μεγαλύτερο εντός των επόμενων ημερών αν δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση ζήτησα με επιστολή μου προς τον Δήμαρχο κο Πετρίδη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής να προβούν σε όλες εκείνες  τις απαιτούμενες ενέργειες και να  λάβουν άμεσα  όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα.  

Πρότασή μας είναι εφόσον και δύναται να υπάρξει λύση στο πρόβλημα, να διακοπή η λειτουργία των αντίστοιχων Σχολικών Μονάδων».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ