ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν: «Θα αποδείξω με στοιχεία την σχέση του Ιλχάν Αχμέτ με την Αμερικανική Πρεσβεία»

fonirodopis.gr

«Ο βουλευτής Ροδόπης ψεύδεται όταν λέει ότι τον χαρακτήρισα πράκτορα. Άλλοι είναι οι λόγοι που με μήνυσε», αναφέρει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Στις μηνύσεις που κατέθεσε εναντίον δημοσιογράφων αναφέρθηκε ο βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ιλχάν Αχμέτ κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε σε δημοσιογράφους την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου σε εστιατόριο της Κομοτηνής.

«Όταν ο άλλος αρθρογραφεί και λέει ότι εγώ είμαι πράκτορας των Αμερικάνων, αυτό αποτελεί ευθέως μια προσωπική επίθεση που θίγει εμένα, την οικογένειά μου, την ελληνική βουλή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ροδόπης.

Την συγκεκριμένη αναφορά χαρακτηρίζει ως ψευδή ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και ένας εκ των δύο προαναφερθέντων που έχουν μηνυθεί από τον Ιλχάν Αχμέτ.

Με δήλωση του στη ΦΩΝΗ ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν σημειώνει πως ουδέποτε τον χαρακτήρισε «πράκτορα των ΗΠΑ» αλλά αντιθέτως είπε πως ο βουλευτής διαθέτει επαφές με την Αμερικανική Πρεσβεία. Μάλιστα όπως ο ίδιος τονίζει, τους ισχυρισμούς του αυτούς θα τους αποδείξει με στοιχεία που θα καταθέσει στην Εισαγγελία ενώ επισημαίνει πως πραγματικός λόγος της μήνυσης που δέχθηκε είναι ότι αποκάλυψε πως ο Ιλχάν Αχμέτ είναι «αποσχιστικός» και «συκοφάντης».

Αναλυτικά, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης δηλώνει:

«Ο Ιλχάν Αχμέτ ψεύδεται όταν λέει ότι τον χαρακτήρισα πράκτορα των ΗΠΑ. Με έκπληξη είδα στις ιστοσελίδες στο διαδίκτυο την δήλωση του βουλευτή ότι τον χαρακτήρισα ‘’πράκτορα’’ . Ας αποφασίσει λοιπόν ο βουλευτής, τελικά τι έγραψα κατά την γνώμη του; Γιατί στη μηνυτήρια αναφορά του λέει ότι τον χαρακτήρισα ‘’καταδότη’’ και μέσα σε παρένθεση έχει βάλει την λέξη ‘’ρουφιάνο’’, παραφράζοντας την έκφραση μου.

Αυτό που έγραψα στο άρθρο μου ήταν ότι δίνει πληροφορίες στις ΗΠΑ για την μειονότητα. Και για αυτό έχω στοιχεία που αποδεικνύουν την σχέση του με την Αμερικανική Πρεσβεία. Θα τα καταθέσω στον εισαγγελέα. Ας σταματήσει να παραπλανεί τον κόσμο.

Ο βασικός λόγος που με έχει μηνύσει είναι επειδή αποκάλυψα και έγραψα ότι αυτός είναι αποσχιστικός και συκοφάντης και όχι οι Μπεκτασήδες , που τους χαρακτήρισε συκοφάντες και ταραξίες. Επίσης είναι ο ίδιος που στο Αλάντεπε είπε το άκρως διχαστικό ‘’ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ’’ εννοώντας τους Αλεβίτες».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ