ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Κάζο Ντόρας στην Ξάνθη: Ούτε ένας κάτοικος δεν την υποδέχτηκε στον Κένταυρο!

Η ίδια δεν κατέβηκε ούτε καν από το αυτοκίνητο της αλλά αποχώρησε άμεσα προς τον επόμενο σταθμό της περιοδείας της

FoniRodopis

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στον Δήμο Μύκης. Δίπλα της ο στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και πρώην Δήμαρχος, Ντελή Γιουσούφ

Η ίδια δεν κατέβηκε ούτε καν από το αυτοκίνητο της αλλά αποχώρησε άμεσα προς τον επόμενο σταθμό της περιοδείας της

Σε πρωτοφανές κάζο εξελίχθηκε για την Ντόρα Μπακογιάννη η προγραμματισμένη περιοδεία της στα Πομακοχώρια της Ξάνθης την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Οι κάτοικοι των μειονοτικών χωριών φαίνεται πως δεν συγκινήθηκαν επ’ ουδενί από την επίσκεψη της Τομεάρχου Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ στην περιοχή τους και δεν ανταποκρίθηκαν ούτε καν στο ελάχιστο στο κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης.

Χαρακτηριστικό της αδιαφορίας που επέδειξαν ήταν ότι στο χωριό Κένταυρος την Ντόρα Μπακογιάννη δεν υποδέχθηκε ούτε ένας κάτοικος, με αποτέλεσμα η ίδια να επιλέξει να μην κατέβει ούτε καν από το αυτοκίνητο της αλλά αντιθέτως να αποχωρήσει άμεσα προς τον επόμενο σταθμό της περιοδείας της.

Αν σκεφτούμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη και γενικότερα η οικογένεια Μητσοτάκη θεωρούνται από τα πλέον αγαπημένα πολιτικά στελέχη στον χώρο της μειονότητας, τότε μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε το κλίμα δυσαρέσκειας που επικρατεί μέχρι και σήμερα στα Πομακοχώρια για το κόμμα της ΝΔ.

Οι ευθύνες φυσικά για το φιάσκο αυτό βαραίνουν τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και ιδιαίτερα αυτούς που ανέλαβαν να καταρτίσουν το πρόγραμμα της επίσκεψης Μπακογιάννη.

«Ως μέλη της Κοινότητας Γκιουλέν έχουν ‘’καρφωθεί’’ στην Άγκυρα επιφανή στελέχη της μειονότητας όπως ο Καπζά Τζεμήλ και ο Ντελή Γιουσουφ» ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» τον Αύγουστο του 2016

Κύκλοι που πρόσκεινται στο κόμμα της ΝΔ «φωτογραφίζουν» μάλιστα ως υπεύθυνο τον Ντελή Γιουσούφ, πρώην Δήμαρχο Μύκης και στενό φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη. «Ανέλαβε εξ ολοκλήρου το πρόγραμμα της επίσκεψης Μπακογιάννη στην περιοχή υποσχόμενος στο κόμμα επιτυχία. Όπως όμως απεδείχθη ο κόσμος της μειονότητας δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του. Ίσως επειδή ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί ως μέλος της Κοινότητας Γκιουλέν και γι’ αυτό τον λόγο οι μειονοτικοί ήθελαν να κρατήσουν αποστάσεις» θα μας πει χαρακτηριστικά γνώστης των καταστάσεων στο κόμμα της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Εμφύλιος ερντογανικών – γκιουλενικών με «αλληλοκαρφώματα» στην Θράκη

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ