ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Για την πορεία κατασκευής του νέου Νοσοκομείου ενημερώθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μετέφεραν ευχές σε προσωπικό και ασθενείς ενώ ενημερώθηκαν και για τους νέους στόχους της Διοίκησης για το 2018

FoniRodopis

Μετέφεραν ευχές σε προσωπικό και ασθενείς ενώ ενημερώθηκαν και για τους νέους στόχους της Διοίκησης για το 2018

Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Γεώργιο Φιλιππίδης επισκέφθηκαν την Πέμπτη (4/1) οι βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ προκειμένου να μεταφέρουν τις ευχές τους για την έλευση του νέου έτους και να ενημερωθούν για την πορεία του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μετά και τον Δημόσιο Απολογισμό που έκανε η Διοίκηση στα μέσα Δεκέμβρη.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκαν για τους νέους στόχους της Διοίκησης για το 2018 και φυσικά για την πορεία κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, για το οποίο θα πραγματοποιήσουν και οι ίδιοι άμεσα επαφές στην Αθήνα, με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να εκφράσουν την ευαρέσκεια όλης της τοπικής κοινωνίας για το μεγάλο αυτό έργο για το Νομό Ροδόπης ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο Βουλευτές με τη συνοδεία του Διοικητή του Γ.Ν. Κομοτηνής επισκέφτηκαν τις κλινικές του Γ.Ν. Κομοτηνής και ευχήθηκαν στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και στους ασθενείς που τις ημέρες αυτές βρίσκονται νοσηλευόμενοι στο Γ.Ν. Κομοτηνής.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ